Η ανατροπή της χρονιάς στις Άγριες Μέλισσες: Ο προδομένος Λυκογιαννης εκτέλεσε τον Ξανθό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφού τον παρεσυρε σε συνάντηση στο σπίτι του και του ειπε τα πάντα, τον εκτέλεσε εν ψυχρω αφήνοντας αφωνο το τηλεοπτικό κοινό σε μια εξέλιξη που δεν την περίμενε σχεδόν κανεις.

7119B9DD 7897 4943 9C2F F70F0FE2FF28

#AgriesMelisses Ήταν πολύ δυνατή και σεναριακά η σκηνή Ζάχου- Ξάνθου. Η κάθε λέξη που ειπώθηκε είχε τη σημασία της και κορυφώθηκε τέλεια.

#AgriesMelisses #teamlamprosleniw ο Ζάχος καλά έκανε και σκότωσε τον Ξανθό,όμως γιατί να είναι παρόντες οι ΛΛ μας;;;;;δε θα τους αφήσουν ποτέ ήσυχους 🥲🤬

Πάντως μου άρεσε που σεναριακά ο Ζάχος πήρε την τελική απόφαση να σκοτώσει τον Μαρίνο όταν έμαθε ότι απέτυχε το σχέδιο του Νικηφόρου. Έστω κι έτσι δεν ήταν ξεμπαργκο το όλο στορι των Σεβαστοπαιδων με τον Ξανθό. #AgriesMelisses

Πω πω πω τι επεισοδιάρα ήταν το σημερινό, ρέστα έδωσαν Κουρής, Κωνσταντής, Πηνελόπη, Δούκας ακόμη κ ο αχώνευτος Μελέτης! Καιρό είχαμε να νιώσουμε τέτοια ένταση θυμίζοντας τις #AgriesMelisses που παθιαστήκαμε κ βέβαιο, η αρχή του τέλους τ Ακύλα μετά το –επιτέλους- τέλος τ Ξανθού.

Εξαιρετικός ο ρόλος του Μαρίνου Ξανθού. Από τους πιο decadent και unsettling χαρακτήρες όλης της σειρας (σίγουρα αυτος με την περισσότερη δύναμη και έλεγχο των πραγμάτων). Αν και ο θάνατος του χαρακτήρα ήταν αναγκαιότητα για την πορεία του έργου, η απουσία του..1)
#AgriesMelisses

https://twitter.com/nighttreasurer/status/1531385735470895104?s=21&t=RfOeWI5KUwlK1mHBz6nRkQ

Για αυτο εβαζε συνεχεια ο Ζαχος ως στοχο του το οπλο οταν προσπαθουσε να περπατησει… Η για αυτοκτονια πηγαινε η για δολοφονια. #AgriesMelisses

Για τους λάτρες της σημειολογίας:
το όπλο το άφησε πάνω σε ένα σεμέν που είχε πλέξει η μάνα του
#AgriesMelisses

Τι επεισοδιάρα και τι plot twist ήταν αυτό σήμερα. Χειροκροτώ όρθια 👏 #AgriesMelisses

Επιτέλους ένα ολοκληρωτικά απίστευτο, υπέροχο, συναισθηματικά φορτισμένο, συγκινητικό επεισόδιο–
ΕΠΕΙΣΟΔΙΆΡΑ.
Μπήκαμε στην τελική ευθεία, από δω και πέρα αναμένονται μόνο τέτοια.
#AgriesMelisses

Κουρής…. Μακράν η καλύτερη προσθήκη στη σειρά… Τέλειο το σημερινό!!! 👏👏👏#AgriesMelisses

ΔΌΞΑ ΖΆΧΟ, ΔΟΞΑ!! Συγκλονιστικός Νίκος Κουρής!
👏👏👏👏👏

Ο Ξανθός ομολόγησε ενώπιον του ότι αυτός είναι ο βασικός υπεύθυνος για τον θάνατο της μητέρας του και την επίθεση εναντίον του. Αυτός που του κατέστρεψε τη ζωή. Κι έτσι τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα.
#AgriesMelisses

ΔΗΜΟΦΙΛΗ