Χαμός στο κοινοβούλιο με την αποκάλυψη του Βαρουφάκη για φοιτητή – κομματόσκυλο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαρουφάκης: Φοιτητής της ΠΑΣΠ ήθελε να τον περάσω γιατί ήταν ΠΑΣΠ!

Δριμεία επίθεση στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως εξαπέλκυσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στη Βουλή. «Ποια είναι αυτή που θα πει στους φοιτητές πως θα οργανώσουν το φοιτητικό κίνημα;», ρώτησε. Μάλιστα απευθυνόμενος στους κυβερνητικούς βουλευτές υπογράμμισε ότι «επιδιώκετε, θέλετε, ποθείτε τη βία στα πανεπιστήμια».
«Έχω πηγαία τάση να είμαι καυτά των κομματικών φοιτητικών παρατάξεων ιδίως των κομμάτων της εξουσίας, αλλά ποιος είμαι εγώ που θα πω – ποια είναι η κυρία Κεραμέως που θα πει – στους φοιτητές πως θα οργανώσουν τον φοιτητικό τους σύλλογο;», ρώτησε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και προχώρησε σε μία αποκάλυψη: το πρώτο εξάμηνο που είχε έρθει στην Ελλάδα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του ζήτησαν να περάσει φοιτητή με κομματικό μέσο!
«Μου ήρθε εκπρόσωπος της ΠΑΣΠ και μου ζήτησε να τον περάσω. «Οι καθηγητές της Δεξιάς περνούν τους φοιτητές της ΔΑΠ, εσύ δεν θα περάσεις εμένα;», μου είπε.», ανέφερε ο Γ. Βαρουφάκης και πρόσθεσε ότι αφού έδωσε αρνητική απάντηση έκανε αντίπαλους τις κομματικές νεολαίες: «θεωρώ τίτλο τιμής ότι με μίσησαν και η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ», τόνισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ