Έλληνες εάν θέλετε να υπάρχετε, σηκώστε τη σημαία της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας μέσα ΝΑΤΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούγεται γνώμη για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με την Τουρκία, μέσα στο Καλοκαίρι. Το ακούμε όμως και άλλα πολλά καλοκαίρια πριν. Αυτή η φορά όμως είναι από πιό σοβαρό το στόμα, και θάπρεπε να μήν συμβεί κάτι που να δικαιολογηθεί εκ των υστέρων πως αυτό δεν το περιμέναμε (γι ‘ αυτό και γκριζάρισε). Πάλι καλά που δεν μαύρισε! Συνέβη στο παρελθόν. Αυτό ως ότι δεν μας έπεισαν Υπουργικές διαβεβαιώσεις πως είμαστε έτοιμοι κλπ. Σιγά που θα έλεγαν κάτι άλλο!Και στα Ίμια έτοιμοι υπήρξαμε όμως το μόνο που καταφέραμε ήταν να απαγορευθεί η επίσκεψη εκεί πάντων, και ημών.

Η εποχή της Εθνικής μας βαριάς βιομηχανίας (τουρισμός)ξεκίνησε και δεν πρέπει να απωλεσθεί ούτε μία θέση. Πράγμα αβέβαιον μετά την τοποθέτηση του Νορβηγού και «φιλειρηνικού» ΓΓ ΝΑΤΟ πως η Συμμαχία είναι μόνο για προστασία από την Ρωσία, συνεπώς μεταξύ σας «σφαχτείτε».

Μπορείτε,και είναι ελεύθερα!

Πήραμε ήδη μιά καλή γεύση στα Ίμια όπου το ΝΑΤΟ ουδόλως συγκινήθηκε!
Ομοίως παίρνουμε και σήμερα γεύση πως από τη συμμαχία όποιος θέλει καί ότι ώρα θέλει απεντάσσεται, καί χωρίς την έγκριση της Τουρκίας. Όμως χωρίς την έγκριση αυτής ποτέ δεν εντάσσεται. Τί ωραία!

Οι δύο Σκανδιναβικές χώρες που αιτήθηκαν επισήμως ένταξη στο ΝΑΤΟ, δικαιολογημένα ή και μή, ως κράτη ορατώς απειλούμενα, κανείς δεν δικαιούται να τους υπαγορεύει τί θα πράξουν στά εσωτερικά τους ζητήματα, για να τύχουν και επιτύχουν Συμμαχικής προστασίας.

Δεν περιποιεί τιμή για τις 29 Ευρωπαϊκές χώρες έστω και να το συζητούν ή έστω και αν αυτό δεν προβλέπεται στο καταστατικό της Συμμαχίας. Δηλαδή ένταξη νέου μέλους άνευ ομοφωνίας όλων των ήδη αυτής μελών. Εδώ έχουμε ΩΜΗ παρέμβαση της Τουρκίας στα εσωτερικά ζητήματα ανεξαρτήτων χωρών και ως τέτοια πρέπει να αντιμετώπιστεί
από την Συμμαχία είτε τις δεχτεί είτε όχι αυτές τις δύο Σκανδιναβικές χώρες. Άμεσα τοποθετούμενη.

Και να μήν λησμονείται ότι, ως λέγεται, στην Σουηδία είχε καταφύγει και ο Ανδρέας Παπανδρέου με τό κίνημά του στα χρόνια της επταετίας. Συνεπώς: Έλληνες, αν ακόμα υπάρχετε, σηκώστε τη Δημοκρατική σημαία μέσα στην Συμμαχία.

Σιγά που θα το κάνουν!

Μ.Π.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ