Ραγδαιες οι αποκαλύψεις για τον ιδιοκτήτη γυμναστηρίου που έφυγε απο τη ζωη: Πριν αυτοκτονήσει έστειλε email που καίει κόσμο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το e-mail που έστειλε σε πολλούς παραλήπτες αποκαλύπτει «ένοχα» μυστικά – Μισό εκατομμύριο ευρώ του «έφαγε» η γυναίκα που κατηγορεί.

Σοκ, θλίψη και πολλά αναπάντητα «γιατί» έχει προκαλέσει η αυτοκτονίαγνωστού προπονητή μέσα στο γυμναστήριό του στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Τον Γ.Π. ο οποίος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στους αθλητικούς κύκλους και είχε διαπρέψει στον χώρο του αθλητισμού, βρήκε απαγχονισμένο το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε, μια αθλούμενη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο των ερευνών έχει τεθεί ένα mail που ο ίδιος έστειλε από τον επίσημο λογαριασμό του γυμναστηρίου, σε πολλούς παραλήπτες. Σε αυτό εξηγεί ότι μια γυναίκα με την οποία είχε ερωτική σχέση, κατάφερε να του κλέψει όλη του την περιουσία.

Το mail δίνει στη δημοσιότητα το Thessnews, σύμφωνα με το οποίο τα αίτια της αυτοκτονίας του σχετίζονται με μια υπόθεση που απασχόλησε την κοινή γνώμη και αφορούσε μια καταγγελία για βιασμό εναντίον γόνων ισχυρών και πλούσιων οικογενειών αλλά και με γόνους γνωστών οικογενειών που συνδέονται στενά μαζί του.

Στο ηλεκτρονικό σημείωμα, ο 40χρονος εξηγεί ότι η γυναίκα την οποία αγάπησε και της δόθηκε ολοκληρωτικά, απέσπασε μισό εκατομμύριο ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Ο ίδιος αναφέρει ότι την είχε εμπιστευθεί και της είχε δώσει τους κωδικούς του. Ο 40χρονος προπονητής αναφέρει ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την οικονομική αφαίμαξη, ωστόσο δεν μπόρεσε να αντέξει το γεγονός ότι η αγαπημένη του έχασε το ενδιαφέρον της για εκείνον, όταν τα χρήματά του είχαν τελειώσει.

proponitis 2

Ένοχα μυστικά

Σε αυτό το σημείο, ο προπονητής αποκαλύπτει πολλά ένοχα μυστικά. Κάνει λόγο για κορίτσια που εκπαιδεύονται να πηγαίνουν σε πάρτι με πλούσιους νεαρούς και αποκαλύπτει ότι η σύντροφός του δασκάλευε την 17χρονη κόρη τηςγια την μέρα που θα βρισκόταν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Στο σημείωμα του κάνει λόγο για πρόσωπα με κύρος που ζητούν ανήλικα κορίτσια και ναρκωτικά αλλά και κυκλώματα που τους τα προσφέρουν, με απώτερο σκοπό να τους εκβιάσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Κλείνοντας, ο Γ.Π. ζητάει συγχώρεση από τον πνευματικό του, από όσους τον αγάπησαν, αλλά και από τους αθλούμενους του γυμναστηρίου. 

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν η συγκεκριμένη αυτοχειρία θα απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, ωστόσο στην παρούσα φάση καταχωρείται ως απλή αυτοκτονία ενός προσώπου που οδηγήθηκε εκεί εξαιτίας της ερωτικής απογοήτευσης.

Διαβάστε το mail που έστειλε ο προπονητής πριν δώσει τέλος στη ζωή του:

11 222 13344

ΔΗΜΟΦΙΛΗ