Τον αυτοκτόνησαν; Το Ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει την υποθεση του προπονητή που κρεμαστηκε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου γυμναστή Γ.Π.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση θανάτου του 50χρονου προπονητή Γ.Π., ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριό του στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Τρίτης.

Αν και οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για αυτοχειρία, πλέον, υπάρχουν στοιχεία που κίνησαν τις διαδικασίες ώστε να αναλάβει έρευνα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Σύμφωνα με το GRTimes, διατάχθηκε και εισαγγελική έρευνα προκειμένου να ερευνηθούν τα αίτια θανάτου του.

Φαίνεται ότι υπάρχουν υποψίες για ηθικούς αυτουργούς πίσω από την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή, ο οποίος είναι γνωστός στον χώρο του αθλητισμού, με το ηλεκτρονικό σημείωμα εστάλη από τον επαγγελματικό λογαριασμό του να έχει μπει στο επίκεντρο των ερευνών. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν πληροφορίες για μια ύποπτη ανάρτηση που έγινε στον λογαριασμό του στο facebook και στη συνέχεια «κατέβηκε».

Πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία που να «δείχνουν» δολοφονία, ωστόσο την υπόθεση αναλαμβάνει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διερευνήσει την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ