Σεισμο εχει προκαλέσει το αποκαλυπτικό email του προπονητή που βρέθηκε κρεμασμένος μεσα στο γυμναστήριο του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την υπόθεση του θανάτου του 50χρονου προπονητή (personal trainer) Γ.Π., ο οποίος έδωσε τέρμα στη ζωή του δια απαγχονισμού χθες το μεσημέρι μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Παρότι μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία που να «δείχνουν» δολοφονία, την υπόθεση αναλαμβάνει, μετά από εντολή Εισαγγελέα, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διερευνήσει αν υπάρχει ηθικός αυτουργός.

Ο λόγος είναι το ηλεκτρονικό σημείωμα από τον επαγγελματικό λογαριασμό του 50χρονου, το οποίο έχει μπει στο επίκεντρο των ερευνών, καθώς σε αυτό εξηγεί ότι μια γυναίκα με την οποία είχε ερωτική σχέση, κατάφερε να του κλέψει όλη του την περιουσία.

Στο σημείο όπου βρίσκεται το γυμναστήριο του 50χρονου στην οδό Γαμβέτα, ο κόσμος που περνά αφήνει ένα κεράκι, μερικά λουλούδια, ή ένα σημείωμα

nb keimeno gymnastis thessaloniki

«… πήγαινε σαν γέρος. Σιγά-σιγά και σκυφτός»

Ένας από τους γείτονες του 50χρονου προπονητή, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του αυτόχειρα, καθώς όπως είπε, τον είδε λίγες ώρες πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του γείτονα, αυτό που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν ο τρόπος που περπατούσε ο άτυχος άνδρας. Και περιέγραψε:

«Τον είδα την ώρα που διέσχιζε το πάρκινγκ και εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ο τρόπος το βαδίσματός του. Ένας άνθρωπος τόσο γυμνασμένος και ζωτικός που έπρεπε να βαδίζει αγέρωχα, πήγαινε σαν γέρος. Σιγά-σιγά και σκυφτός. Έδειχνε ότι κάτι τον απασχολεί πολύ. Αυτή την εντύπωση μου έδωσε και λέω πως πάει έτσι αυτός ο άνθρωπος γιατί τον ήξερα πάντα πως βάδιζε, μιλούσαμε κλπ. Για πρώτη φορά τον είδα σε τέτοια κατάσταση και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Αυτό ήταν χθες και το απόγευμα της ίδιας ημέρας… έβαλε τέλος στη ζωή του».

Στο μικροσκόπιο το κύκλωμα γυναικών

Ερωτώμενος για την προσωπική ζωή του 50χρονου και το αν ήξερε την τελευταία του σχέση, ο γείτονας σχολίασε πως κάτι δεν πήγαινε καλά:

«Ήταν χωρισμένος με τρία παιδιά … Τώρα τελευταία είπαν ότι τα είχε με μία, της οποίας η κόρη ήταν μπλεγμένη σε δουλειές που εκμεταλλεύονταν διάφορα άτομα οικονομικά, μάθαινε πώς να τους πλησιάζει και να τους παίρνει χρήματα».

Στην ανάρτηση που είχε κάνει ο προπονητής (η οποία κατέβηκε από τις Αρχές) και στην οποία αναφερόταν ονομαστικά σε κύκλωμα, σε γυναίκες που παγιδεύουν άνδρες για να τους αποσπάσουν χρήματα, αποκάλυπτε ότι μια εξ αυτών μάλιστα ήταν και συμμαθήτριά του, η οποία του πήρε αρχικά 90.000 ευρώ και στη συνέχεια του απέσπασε άλλες 400.000 ευρώ και εξαφανίστηκε.

Έκανε αναφορά και στην κόρη της συγκεκριμένης γυναίκας, για την οποία έγραφε ότι συμμετείχε σε πάρτι που έγινε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, παίρνοντας συμβουλές από τη μητέρα της για να πλησιάσει πλούσιους νεαρούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ