Σάλος με την παρέμβαση του Μακη Τριανταφυλλοπουλου που μιλάει για κατασκευασμένο email

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε άρθρο του zougla.gr διαβάζουμε σχετικα με τον γνωστό προπονητή που βρέθηκε κρεμασμένος στο γυμναστήριο του στη Θεσσαλονίκη:

Παρακράτους και παραδικαστικού συνέχεια. Η Θεσσαλονίκη ελέγχεται κάθετα και οριζόντια από τις σκοτεινές δυνάμεις που διαχρονικά έχουν ριζώσει στις τοπικές εξουσίες οι οποίες κουμαντάρουν τη «Νύμφη του Θερμαϊκού».

Από το βράδυ της Τρίτης έως και το πρωί της Τετάρτης εξελισσόταν ένα νέο εφεύρημα του τοπικού παρακράτους, με επίκεντρο την αυτοκτονία ενός γυμναστή – body builder ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο γυμναστήριό του στην Τούμπα.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της θλιβερής είδησης άρχισε να κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μια ανάρτηση που έκανε λόγο για κάποιο e-mail το οποίο ο αυτόχειρας ανέβασε στο Ίντερνετ λίγο πριν αυτοκτονήσει.

Στο e-mail αυτό περιλαμβάνεται ένα παραληρηματικό κείμενο, αλλά με διαφορετικές γραφές που καταδεικνύουν τουλάχιστον δύο διαφορετικούς «συντάκτες» – ο ένας ολοκληρωτικά ανορθόγραφος και αμόρφωτος, ο δεύτερος με μια καλύτερη σχέση με την ελληνική γλώσσα. Διαφέρει και ο τρόπος γραφής ως προς τη χρήση των χαρακτήρων (πεζά ή κεφαλαία).

Επί της ουσίας, το προφανώς εμβόλιμο αυτό κείμενο στοχοποιεί τη Γεωργία Μπίκα, επιχειρηματολογεί υπέρ του απαράδεκτου πορίσματος-πρότασης της εισαγγελέως Κυριακής Κλιάμπα με την οποία πρόταση ζητάει η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης κοπέλας να μπει στο αρχείο, απαλλάσσοντας τους κατηγορούμενους αδελφούς Λεβέντη (και ενδεχομένως έναν ακόμη άνδρα γόνο εφοπλιστικής οικογένειας).

Είναι ηλίου φαεινότερο πως οι μηχανισμοί του τοπικού παρακράτους εκμεταλλεύονται αυτή την τραγική κατάληξη του γνωστού γυμναστή για να προωθήσουν τα δικά τους σχέδια. Οι μηχανισμοί αυτοί αποδεικνύουν στην πράξη πως δεν έχουν ούτε ιερό ούτε και όσιο.

Ας θυμίσουμε λοιπόν εν τάχει την ακολουθία παραλείψεων, παραβιάσεων του πρωτοκόλλου, υπέρβασης των εξουσιών που διαθέτουν, συστηματικής υπονόμευσης της διαδικασίας που διαπιστώθηκαν από τη στιγμή που η Γεωργία Μπίκα, μαζεύοντας τα κομμάτια της, βρήκε το κουράγιο το πρωί της Πρωτοχρονιάς να καταγγείλει τους αδελφούς Λεβέντη της οικογενείας – βασικού μετόχου της Coca-Cola 3E για τον άγριο βιασμό της.

Ο κατάλογος είναι μακρύς: Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ