Στο πλευρό της Δ.Ε.Η. για την ρήτρα αναπροσαρμογής ο Νίκος Ευαγγελάτος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκάθαρη θέση πήρε ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος πριν από λίγο στην τηλεοπτική του εκπομπή, για την δικαστική αντιδικία καταναλωτικών οργανώσεων με την ΔΕΗ αναφορικά με την Ρήτρα αναπροσαρμογής.

Η ρεπόρτερ του δικαστικού ρεπορτάζ Άννα Κανδύλη μετέφερε την είδηση ότι σήμερα ήταν η εκδίκαση στο πολυμελές της προσφυγής – συλλογικής μάλιστα – καταναλωτικών οργανώσεων κατά της ΔΕΗ για το παράνομο της ρήτρας. Η ΔΕΗ ζήτησε αναβολή της συγκεκριμένης δίκης, καθώς όπως ενημέρωσε έχει προσφυγή στον Άρειο Πάγο, προκειμένου να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα!

Ο Νίκος Ευαγγελάτος τότε έσπευσε να δικαιολογήσει την στάση της Δ.Ε.Η. και να δικαιώσει το αίτημα της…

Αντίθετα, η εξαιρετική Άννα Κανδύλη επέμενε ότι υπάρχει νομικός αντίλογος στους ισχυρισμούς της Δ.Ε.Η., όπως το γεγονός ότι το συγκεκριμένο δικαστήριο προηγείται της συνεδρίασης του Αρείου Πάγου, άρα δεν υπήρχε κανένας λόγος να δοθεί αναβολή. Επίσης, διευκρίνισε ότι η απόφαση του συγκεκριμένου δικαστηρίου θα ήταν εκτελεστή για το σύνολο των καταναλωτών, διότι η προσφυγή ήταν συλλογική. Καταρρίπτοντας έτσι το επιχείρημα του Νίκου Ευαγγελάτου ο οποίος είπε πως δεν μπορεί ο κάθε δικηγόρος να βρίσκει έναν πελάτη και να κάνει προσφυγές…

Πάντως ο γνωστός δημοσιογράφος σε μία επίδειξη αυτοσυγκράτησης, κρατήθηκε και δεν εξέδωσε απόφαση για την συγκεκριμένη αντιδικία. Αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ