Προετοίμαζε τον θάνατο του εδώ και μέρες – Συγκλονίζουν τα νεα στοιχεία για το τραγικο τελος του Γιώργου Παπαναουμ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα και μια ημέρα πριν δώσει τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Παπαναούμ μιλούσε για την αυτοκτονία και μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί τις σκέψεις του σε στενή του φίλη.

Η γυναίκα τρομαγμένη από την κατάσταση του φίλου της κάλεσε την Αστυνομία και συγκεκριμένα το Τμήμα της Τούμπας και ενημέρωσε για τα όσα ειπώθηκαν, αλλά στην προσέγγιση των αστυνομικών, τόσο ο ίδιος, όσο και οι οικείοι του, υποστήριξαν ότι η σκέψη της αυτοκτονίας ειπώθηκε σχηματικά και πως δεν επιθυμούσαν κάποια περαιτέρω ενέργεια.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Μακεδονία», αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες που οι Αρχές λάμβαναν ενημέρωση για τις προθέσεις του 50χρονου προπονητή.

Προ περίπου 15 ημερών ο Γιώργος Παπαναούμ είχε μιλήσει σε άλλον φίλο του λέγοντας πως δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά και πως σκέφτεται να δώσει τέρμα στη ζωή του. Ο άνδρας τότε είχε επίσης ειδοποιήσει την Αστυνομία, η οποία επικοινώνησε με τον γυμναστή και την οικογένειά του, αλλά ειπώθηκε πως δεν χρειάζεται η συνδρομή των Αρχών.

Επίσης μια ημέρα πριν ο Γιώργος Παπαναούμ κρεμαστεί μέσα στο γυμναστήριό του, είχε κληθεί στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας για κατάθεση η πρώην σύζυγός του (με καταγωγή από τις Φιλιππίνες), η οποία είχε γνώση όλων των γεγονότων.

Ήξερε για όλες τις οικονομικές δυσκολίες του, αλλά και για τη γυναίκα που του έφαγε όλα τα λεφτά, όπως ανέφερε ο 50χρονος στο σημείωμά του, μέσω του οποίου κατήγγειλε την ύπαρξη κυκλώματος γυναικών που εκμεταλλεύεται άνδρες

Αυτό που είπαν οι Αρχές στην πρώην σύζυγο, ήταν να ενημερώσει αν αναφερθεί ξανά το θέμα της αυτοκτονίας. Ωστόσο μια ημέρα μετά, ο προπονητής προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ