Μάκης Τριανταφυλλοπουλος: Εσείς είστε τα αφεντικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του πριν λίγη ωρα ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος αναφερει:

Κάνω αυτό που σας υποσχέθηκα απο την πρώτη μέρα που άνοιξα τα δημοσιογραφικά μου φτερά. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ! Μόνον εσείς και το zougla.gr δικό σας. Μπορείτε να τους κάνετε κομμάτια! #με_την_Γεωργια

Θα σταθώ δίπλα στη Γεωργία

Η Ντόνα Συμεωνίδου πέρασε όλη της τη ζωή παρακολουθώντας από πολύ κοντά τα βήματα της οικογένειας Λεβέντη. Από μικρό κοριτσάκι έζησε στην Αφρική, και κατόπιν σε διάφορα μέρη του κόσμου, την επιχειρηματική δραστηριότητα της δυναστείας, που ξεκίνησε από την Κύπρο για να εξαπλωθεί στον μισό πλανήτη.

Εγγονή του πρώτου εξαδέλφου του ιδρυτή της οικονομικής αυτοκρατορίας, η Ντόνα Συμεωνίδου γνωρίζει τα καλά κρυμμένα μυστικά, τις πρακτικές, την τακτική και τη στρατηγική που ακολουθεί ο σκληρός πυρήνας της οικογένειας Λεβέντη, ο οποίος ελέγχεται από τον Αναστάση Λεβέντη, τον αδιαφιλονίκητο αρχηγό της δυναστείας.

Η ίδια είναι μέλος της οικογένειας και άρα αποτελεί σαρξ εκ της σαρκός του ομίλου. Έτσι το ήθελε ο ιδρυτής του. Παρ’ όλα αυτά, η σημερινή ηγεσία του επιχειρηματικού ομίλου, ο Αναστάσης Λεβέντης, δεν ακολουθεί όλα όσα του κληροδοτήθηκαν. Υιοθετεί μια σκληρή στάση έναντι της ευρύτερης οικογένειας, αμφισβητεί το δέσιμο των οικογενειακών μελών με τον όμιλο, δεν σέβεται τις χρηματικές υποχρεώσεις που συνεπαγόταν η πολιτική της εταιρείας μέχρι πρόσφατα.

«Βασανίζουν άλλον έναν άνθρωπο» σκέφτηκε η Ντόνα Συμεωνίδου παρακολουθώντας την υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα από τους καταγγελλόμενους από την ίδια αδελφούς Λεβέντη τα ξημερώματα Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης.

«Θα τη στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις» προσθέτει η κυρία Συμεωνίδου μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ακούγοντας τα λόγια αυτής της γυναίκας αντιλαμβάνεται και ο πλέον καχύποπτος πως η Ντόνα Συμεωνίδου ξέρει για τι μιλάει και γνωρίζει σε βάθος το πώς σκέφτεται και ενεργεί ο σκληρός πυρήνας της οικογένειας Λεβέντη.

«Μου είπαν πως πληρώθηκαν και θα πληρωθούν όλοι ώστε η υπόθεση του βιασμού να λήξει χωρίς προβλήματα» καταθέτει η Ντόνα Συμεωνίδου στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. «Μου ζήτησαν να με πληρώσουν και εμένα αρκεί να σταματήσω να αναφέρω το όνομά μου και ότι ανήκω στην οικογένεια και στον όμιλο» προσθέτει. Μένει κανείς άναυδος ακούγοντας αυτά τα λόγια, που παραπέμπουν σε κινηματογραφικό σενάριο, ενώ περιγράφουν μια απάνθρωπη και σκληρή πραγματικότητα: Πρώτα απ’ όλα τα συμφέροντα της δυναστείας, ενώ για τα υπόλοιπα γαία πυρί μιχθήτω… Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ