Οι αρχές ακουμπάνε την γυναίκα αράχνη – Ραγδαιες εξελίξεις στον θάνατο Παπαναουμ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ιδιαίτερη προσοχή ερευνούν τα όσα καταγγέλλει στο e-mail που έστειλε οΓιώργος Παπαναούμ λίγη ώρα προτού δέσει στον λαιμό του τη θηλιά μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Θεσσαλονίκης οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση, αναζητούν πιθανούς ηθικούς αυτουργούς πίσω από την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή των διασήμων.

Παπαναούμ

Όπως έγινε γνωστό, ο Παπαναούμ είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, η οποία «κατέβηκε». Ωστόσο ο ίδιος, λίγη ώρα πριν δώσει τέλος στη ζωή του, έστειλε ένα  e-mail σε 24 παραλήπτες. Μάλιστα προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι ανάμεσα στους παραλήπτες, ήταν  και o δικηγόρος του γόνου της γνωστής οικογένειας τον οποίο κατήγγειλε για βιασμό η 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

papanaum

Ο γυμναστής έχει επισυνάψει μια φωτογραφία της γυναίκας-«αράχνης», την οποία κατήγγειλε ότι του έκλεψε μισό εκατομμύριο ευρώ και όταν είδε ότι τελειώνουν τα χρήματά του, άρχισε να απομακρύνεται.

dfgfd

Ο 50χρονος αναφέρεται και σε κυκλώματα με ανήλικες που «δασκαλεύονται» προκειμένου να αποσπούν χρήματα από πλούσιους άνδρες.

mail papanaoym

«H (ονοματεπώνυμο της γυναίκας που καταγγέλλει) μάνα της δεκαεπτάχρονης (ονοματεπώνυμο) ήταν πίσω από το πάρτυ στην σουίτα που πήγε η Γεωργία Μπίκα» γράφει στην αρχή. 

dfg

«Λίγο πριν δώσω τέλος στο δράμα που περνάω, θεωρώ υποχρέωσή μου να μάθουνε όλοι ότι αυτό το άτομο (ονοματεπώνυμο) με οδήγησε να βάλω τέλος στη ζωή μου» αναφέρεται στο e-mail που έστειλε ο γυμναστής από τον επαγγελματικό του λογαριασμό. Στη συνέχεια αναφέρει όλα όσα είχε γράψει στην ανάρτηση που είχε «κατέβει» από το facebook.

279553120 10227807658681326 4392256027123462624 n

Υπενθυμίζεται ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ερευνά αν το συγκεκριμένο e-mail έχει συνοδευτεί από ροζ βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου.

«Δυστυχώς, εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πληρώσω το τίμημα»

«Ήθελα να τη βοηθήσω να ξεφύγει από το φρούριο – φυλακή της στην Άσσηρο και να βρει μια διέξοδο από όλα αυτά -να αλλάξει γενικότερα… Νόμιζα ότι κατά βάθος είχε καλή ψυχή» έγραφε στην τελευταία του ανάρτηση ο Γιώργος Παπαναούμ. «Κατάφερε να μου αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ. Ζητούσα απεγνωσμένα μόνο να μιλήσουμε, να βρούμε μια λύση, άρρωστος πια ψυχικά. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου 400.000 ευρώ» έγραφε και στη συνέχεια οργισμένος ανέφερε: «Εύχομαι αυτά τα σκουπίδια να μην κάνουν κακό σε άλλον άνθρωπο και ο Θεός να τους δώσει μετάνοια. Δυστυχώς, εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πληρώσω το τίμημα».

Ο Παπαναούμ ανέφερε και στο e-mail αλλά και στην ανάρτηση, ότι η γυναίκα που τον εκμεταλλεύτηκε και τον αφαίμαξε οικονομικά εξαφανίστηκε ξαφνικά: «Μία μέρα πριν τα γενέθλιά μου έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας μας, από τότε παραμένει άφαντη. Μέχρι σήμερα μου έχει αποσπάσει 90.000 ευρώ με τον γιο της (σ.σ. αναφέρει αντρικό ονοματεπώνυμο) και με έκανε να χάσω όλη την περιουσία μου. Τους έλεγα με μηνύματα ότι θα δώσω τέλος στη ζωή μου, σε αυτήν και τον γιο της που ήθελε μέχρι να δώσω για να με βοηθήσει και του κωδικούς binance» (σ.σ. η ιστοσελίδα μέσω της οποίας είχε επενδύσει ο Γιώργος Παπαναούμ σε μετοχές και κρυπτονομίσματα)».

Επιπλέον, ο 50χρονος κατήγγειλε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα η οποία παρότρυνε την κόρη της να πάει στο πάρτι στη σουίτα του πεντάστερουξενοδοχείου και την «δασκάλευε» τι να κάνει με τους γόνους της οικογένειας των επιχειρηματιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ