Τι να πεις σε αυτή την μάνα που σπαραζει για το σπλάχνο της: Ο γιος μου είναι καλέ, ο γιος μου είναι, δύο μέτρα παλικάρι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εικόνες αποκάλυψης αντίκρισαν οι κάτοικοι στον Γαληψό Καβάλας μετά από σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, το πρωί της Πέμπτης.

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του 55χρονου οδηγού φορτηγού, Φώτη Ασλανίδη, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχασε τον γιο της.

Συντετριμμένη, η ίδια λέει: Ο γιος μου είναι καλέ, ο γιος μου είναι, δύο μέτρα παλικάρι. Σήμερα σηκώθηκε, σήμερα πήγε στη δουλειά και λέει: ”Φεύγω μανούλα”. ”Στο καλό”, λέω. Και πήγε στη Γαληψό εκεί που ξεφόρτωνε, κυνηγούσε η αστυνομία κάτι, αυτούς τους λαθραίους… Ο γιος μου δεν ήταν μέσα στο αμάξι, ήταν κάτω, κουβαλούσε πράγματα στο μαγαζί» είπε στην εκπομπή LiveNews.

Όλα συνέβησαν στο κέντρο του χωριού, όταν ένα αυτοκίνητο καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα φορτηγό κάβας το οποίο εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε το εμπόρευμα.

aslanidis 412x412 1

Ο Φώτης Ασλανίδης

Λίγη ώρα νωρίτερα, άνδρες της αστυνομίας είχαν εντοπίσει το συγκεκριμένο όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.

kavala

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για περίπτωση διακίνησης παράτυπων μεταναστών και ξεκίνησαν να το καταδιώκουν. Ωστόσο το Ι.Χ. ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και μπήκε στο χωριό. Εκεί έπεσε πάνω στο φορτηγό κάβας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο εργαζόμενος και οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες.

Μάλιστα σε βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης, ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει: «Όχι θεέ μου! Μακελειό!»

Οι εικόνες που ακολούθησαν σοκάρουν. Χάος, συντρίμμια και λαμαρίνες που έγιναν άμορφες μάζες. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το ο οδηγός του οχήματος έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το φορτηγό γύρισε 180 μοίρες.

Δείτε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ