Ο Κυριάκος διέσυρε το Ζαραλίκο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Tweet που ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από λίγο δεν θα το σκεφτόταν ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ούτε στα πιο τρελά του όνειρα.

Μιλάμε για τρολάρισμα επιπέδου με όλη την δόση σοβαροφάνειας που οφείλει να διαθέτει ένας διακεκριμένος κωμικός.

Την ώρα που η Ελλάδα καταγράφει ρεκόρ δημόσιου χρέους όλων των εποχών, ρεκόρ ελλειμμάτων όλων των εποχών, ρεκόρ πληθωρισμού των τελευταίων δεκαετιών, ρεκόρ στις τιμές του ενεργειακού κόστους όλων των εποχών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε τα ακόλουθα:

«Σήμερα η Ελλάδα είναι ισχυρότερη από ό,τι ήταν τις τελευταίες δεκαετίες. Και οικονομικά και αμυντικά και γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά. Συνεχίζοντας να στηρίζει το εισόδημα των πολιτών, ειδικά των πιο αδύναμων. Διευκολύνοντας τις επιχειρήσεις, μειώνοντας διαρκώς την ανεργία»!!

208D615E 7B0C 4010 852A 0187CDECF3CF

Προσοχή, δεν είναι τρολ λογαριασμός, είναι ο προσωπικός λογαριασμός του πρωθυπουργού. Ελεγμένο.

Όσο για τα γεωπολιτικά, περιττεύει να σχολιάσουμε ότι είναι η πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία που η Τουρκία καταφέρνει και αναρτά την εισβολή στην ελληνική εθνική κυριαρχία, μέσω του παράνομου μνημονίου με την Λιβύη, στον ΟΗΕ, ενώ για πρώτη φορά μετά τη συνθήκη της Λωζάνης, αμφισβητεί το καθεστώς των μεγάλων νησιών του Αιγαίου.

Ο άνθρωπος κάνει ακόμα και τον Νέρωνα να μοιάζει ρεαλιστής…

Άλλα δύο τέτοια και ο Ζαραλίκος θα μείνει άνεργος. Θα έπρεπε ήδη να ντρέπεται που ζητά να πληρώνουμε και εισιτήριο για να τον ακούμε, ενώ ο πρωθυπουργός δίνει τέτοια σόου δωρεάν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ