Σάλος στο διαδίκτυο με τον Λοβερδο – Βούλιαξε το twitter απο τα σχόλια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν η Καθημερινή, τα Νέα, ο ΑΝΤ1, το MEGA, το STAR, το ΣΚΑΙ, ο ALPHA δεν κάνουν σχεδόν καμία αναφορά στην παραποίηση εγγράφου του FBI για την υπόθεση #novartisgate τότε επιβεβαιώνεις πλήρως ότι η θέση 108 στην ελευθερία τύπου και πολύ μας είναι!
#Λοβερδος

Συγκάλυψη, απαλλαγές, διώξεις, «σβησίματα», αλλοιώσεις, παραποιήσεις, μεταφράσεις, «ξηλώματα», μα πάνω από όλα διαφθορά και διαπλοκή που παραπέμπουν ευθέως σε ένα κράτος που λειτουργεί με όρους παρακράτους.
#novartisgate #Λοβερδος

ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΩΝ ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΕΝΩΝ:
Χατζηνικολαου ,Ευαγγελάτο,Πορτοσαλτε,Οικονομου,Παπαδακη,Ζαχαρέα και λοιπά ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ του Μητσοτακη, Παιξτε βρε ελεεινοί ,στις εκπομπές σας το έγγραφο του FBI που λέεε πως ο Λοβερδος και ο Πατουλης πήραν μίζες από τη Νοβαρτις!!

Παίξτε, την αρχειοθέτηση του άλλου μιζωμένου του Γεωργιάδη που γράφει πως πήρε 2.200.000 σε βαλίτσες και φακέλους και του βρήκαν τα 350 χιλιάρικα στους λογαριασμους του αλλά τα ονόμασε ο διεφθαρμένος ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ «αδιευκρινιστα»

Παίξτε την ,ζητήστε μου ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ συγγνώμη για όλη τη λάσπη που πετάξατε και εξαφανιστείτε από προσώπου γης!!!

Οικονόμου: Γιατί σβήστηκε το όνομα από το έγγραφο του FBI;
#Λοβερδος: Έλα ντε. Κανείς δεν μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση.
Ένα ρακούν το έκανε.
#Novartis

Φανταστείτε να ερχόταν έγγραφο του FBI που να κατονομαζε υπουργό του Σύριζα ως αποδεκτή μίζας και στη μετάφραση από το ΥΠΕΞ να μην υπήρχε το όνομα του τι θα γινόταν στα ΜΜΕ. Οι συγκρίσεις δικές σας..#Λοβερδος #Novartis

Δεν τους έφτανε που κουκούλωσαν το σκάνδαλο #Novartis, ήθελαν αλαζονικά να πουλήσουν σκευωρία. Και να στήσουν ειδικά δικαστήρια με Τουλουπάκη, @KostasVaxevanis κτλ. Πριν από λίγο είχαμε παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για παραποίηση εγγράφου. Η αλαζονεία πληρώνεται
#Λοβέρδος

Βγήκε ο αμερικανός πρέσβης να αποδοκιμάσει την παραποίηση εγγράφων του FBI από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ώστε να κρυφτεί η δωροδοκία του #Λοβέρδος από τη Novartis ή όχι ακόμη;

Το χειρότερο απ’ όλα είναι πως αύριο κάποιοι πολίτες αυτής της χώρας όταν ερωτηθούν “έμαθες τι έγινε με Λοβέρδο και #Novartis;”, θα απαντήσουν “όχι, τι;”
#λοβερδος

https://twitter.com/dikefa_litsa/status/1532581964095569920?s=21&t=Slrmnd6EsaZGIJsdAbkvXw

ΔΗΜΟΦΙΛΗ