Βαζουν στο παιχνίδι και τα τσικό τωρα οι Τούρκοι: Απειλεί την Ελλάδα με σοβαρή κρίση, ο Τούρκος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έχασε την ευκαιρία η Τουρκία να απειλήσει την Ελλάδα, αυτή τη φορά διαμέσου Πορτογαλίας, εκεί όπου βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας και αρμόδιος για την ένταξη της γείτονα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Φαρούκ Καϊμάτσι.

Απείλησε Ελλάδα και Κύπρο με «σοβαρή κρίση», αναφέροντας με θράσος ότι η Τουρκία έχει δείξει υπερβολική υπομονή και ότι στο Κυπριακό η Ελλάδα προτάσσει «μη ρεαλιστικές και μαξιμαλιστικές αξιώσεις», οι οποίες και «κρατούν τις σχέσεις Τουρκίας – ΕΕ σε ομηρία». «Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να ενισχυθεί ο διάλογος μεταξύ της Τουρκίας και της ΕΕ στους τομείς της ενέργειας, της μετανάστευσης και της ασφάλειας, εξετάζοντας την Τουρκία ως χώρα που βρίσκεται στη διαδικασία ένταξης στην Ένωση», τόνισε προκλητικά!

Προκειμένου να προωθήσει στις ευρωπαϊκές χώρες την ανάγκη να ενταχθεί στην ΕΕ η χώρα του έστειλε το μήνυμα από το Λισαβόνα ότι: «Ως κοσμική χώρα, η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ θα είναι πολύ πιο σημαντική και επωφελής από οποιασδήποτε άλλης χώρας. Γιατί καμία άλλη χώρα δεν μπορεί να βοηθήσει ώστε να σταματήσει η ριζοσπαστικοποίηση στην Ευρώπη, καθώς και να συμβάλει στην πλήρη ενσωμάτωση 25 εκατομμυρίων μουσουλμάνων στις χώρες της ΕΕ. Κανένα άλλο κράτος – μέλος δεν μπορεί να συμβάλει όσο η Τουρκία στο σεβασμό όλων των χρωμάτων, όλων των διαφορών, της συνύπαρξης και της σταθερότητας στην ΕΕ».

Και συνεχίζοντας να διαφημίζει την αναγκαιότητα ένταξης της χώρας του, συνέχισε λέγοντας: «Το μεγαλύτερο όφελος της Τουρκίας για την ΕΕ θα είναι ότι είναι μια κοσμική χώρα με μουσουλμανικό πληθυσμό στην πλειοψηφία του. Η συμβολή της Τουρκίας στην οικονομία, την άμυνα, την ασφάλεια, τη γεωπολιτική και άλλα ζητήματα δεν μπορεί να αγνοηθεί. Στα μάτια του μουσουλμανικού κόσμου, η Ευρώπη είναι ένα ιμπεριαλιστικό, προκατειλημμένο, λιγότερο ανεκτικό και μερικές φορές ρατσιστικό μέρος.Η Τουρκία μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο άνοιγμα της ΕΕ στη Μέση Ανατολή, σε άλλους πολιτισμούς και στην εξάλειψη των κακών εικόνων της ΕΕ».

tourkos ypourgos mko

Πρόκειται για τον ίδιο υπουργό που προωθεί το παραμύθι των επαναπροωθήσεων από ελληνικής πλευράς και μάλιστα πολύ συχνά στον λογαριασμό του στο twitter αναδημοσιεύει τα ψέματα της γνωστής για τον ρόλο της ΜΚΟ, Aegean Boat Report, η οποία μονίμως καταγγέλλει το Λιμενικό και το Πολεμικό Ναυτικό, ενώ εντελώς συμπτωματικά γνωρίζει πάντα που αποβιβάζονται στην Ελλάδα λαθρομετανάστες! Δηλαδή, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ