Αγέρωχη στα 65 της η Ισμήνη Καλεση και με κοφτερό λογο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος δεν την θυμάται απο την περίφημη Γκαρσονιέρα για δέκα; Η Ισμήνη Καλεση ειναι μια  απο τις κορυφαίες αισθησιακές παρουσίες του Ελληνικού σινεμά που διέπρεψε σε πλήθος ρόλων που άφησαν εποχή. Σημερα στα 65 της συνεχίζει αγέρωχη σαν να μην την άγγιξε ο χρόνος.

Οι γυναίκες σήμερα μου φαίνονται άσχημες, ίδιες και ηλίθιες!

Η ηθοποιός, Ισμήνη Καλέση μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις Ελληνίδες παρουσιάστριες με έναν όχι και τόσο ευγενικό τρόπο.

BE873614 61CB 4F18 8BC2 7C42B9C5DE76

Συνεχίστε την ανάγνωση.

Μια χαρα τα ειπε η Καλεση
Γεμισαμε σκουπιδια και πλαστικά σε ολη την τβ
#kalomesimeraki

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε η Ισμήνη Καλέση η οποία μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τις σημερινές γυναίκες.

4165C90E 1AC6 4008 AB72 3681BAE5CB6B359B161F 18E0 42D3 9F3C FC94F314883D

«Οι γυναίκες σήμερα μου φαίνονται άσχημες, ίδιες και ηλίθιες. Είχα πάει σε πλαστικό χειρουργό και μου είπε “Θα σε κάνω να μη γνωρίζεσαι” και του λέω “Έχεις τρελαθεί; Εγώ θέλω να γνωρίζομαι”. Θα κάνω στο μέλλον, δεν έχω κάνει ακόμη τίποτα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Η πρωινή ζώνη της τηλεόρασης έχει ένα επίπεδο αισθητικής που απαρτίζεται από τρελές κατσίκες – θίγω τις κατσίκες -, με άσπρα δόντια που θυμίζουν φοράδες. Υπάρχουν ρόλοι για εμένα, αλλά δεν πληρώνουν. Δεν είναι ψώνιο η δουλειά μου, πρέπει να βγάζω λεφτά».

«Μία αρνητική κριτική με ενόχλησε και πήγα στα δικαστήρια και με πλήρωσαν. Τότε, όταν ήσουν ηθοποιός ήσουν σαν αστέρι που λάμπει. Τώρα δεν είναι έτσι γιατί έχουν θαμπώσει τα πάντα γύρω μας. Στην Κοζάνη μου πήραν τα παπούτσια και το καπέλο. Είχα εμμονικό θαυμαστή, αλλά κανείς δεν έβγαλε πριόνι. Με ακολουθούσε με λουλούδια, ερχόταν σπίτι, στο θέατρο», είπε στο τέλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ