Την ξυλοκόπησε λίγες ώρες αφού κέρδισε τα Ελληνικά Καλλιστεία 2022

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκηνές ροκ 48 ώρες μετά τα Ελληνικά Καλλιστεία 2022, με πρωταγωνιστές τη νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Ειρήνη Βολιώτη και τον πρώην σύντροφό της, με ξυλοδαρμούς, αλληλομηνύσεις, προσαγωγή και σύλληψη στο αστυνομικό τμήμα και αυτόφωρα!

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Πού να φανταζόταν η μελαχρινή εστεμμένη, η οποία το βράδυ της Τρίτης ζούσε το δικό της παραμύθι στον θρόνο των καλλιστείων, με τα φλας να αστράφτουν πάνω της, ότι δύο εικοσιτετράωρα μετά, από τα φώτα και τη λάμψη, θα έπεφτε στο σκοτάδι του τρόμου, έχοντας μπροστά τον αφηνιασμένο πρώην της.

dsf

Σύμφωνα με την Espresso, ήταν το απόγευμα της Πέμπτης, όταν με κλήση στο κέντρο της Αμεσης Δράσης έγινε προσαγωγή τόσο της 20χρονης Ειρήνης Βολιώτη όσο και του πρώην της στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στο Α.Τ. Ομονοίας! Η καταγγελία αφορούσε ξυλοδαρμό και ενδοοικογενειακή κακοποίηση, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εστεμμένης, η οποία έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο, ενώ η ίδια ήταν σε κατάσταση σοκ.

Εκεί που πριν από μερικά βράδια φορούσε τα μαγιό και τις τουαλέτες για να περπατήσει στην πασαρέλα των καλλιστείων που διοργάνωνε ο Νίκος Μπάμπαλης, βρέθηκε να περνά την είσοδο του αστυνομικού τμήματος, πρόχειρα ντυμένη, φορώντας, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία που δημοσιεύει η «Espresso», λευκή φόρμα, άσπρο t-shirt και αθλητικά παπούτσια!

montela

Κατά την προσαγωγή του ο πρώην σύντροφός της υπέβαλε μήνυση σε βάρος της για επίθεση και βιαιοπραγία και η Ειρήνη Βολιώτη συνελήφθη! Οση ώρα μάλιστα εκείνος έδινε κατάθεση, εκείνη προσπαθούσε να συνέλθει από το σοκ με τη συνδρομή του ειδικού επιστήμονα ενδοοικογενειακής βίας που διαθέτει το Α.Τ. Ομονοίας, με την εστεμμένη να παίρνει παραπεμπτικό για να εξεταστεί από ιατροδικαστή! Ο Ν.Ν. φέρεται ότι υποστήριξε στην κατάθεσή του πως δέχθηκε βίαιη επίθεση από την Ειρήνη Βολιώτη, χωρίς εμφανή σημάδια επίθεσης, καθώς, όπως είπε, γνωρίζει πολεμικές τέχνες, με την εστεμμένη σε σχετική ερώτηση να δηλώνει πως το μοναδικό αιχμηρό αντικείμενο που έχει πιάσει στα χέρια της είναι η λίμα μανικιούρ.

fdfd

Εκρηκτική σχέση

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το εκρηκτικό μοντέλο, τα χαρακτηριστικά του οποίου παραπέμπουν σε εξωτική καλλονή, ήταν σε μια εκρηκτική σχέση με τον Ν.Ν. Διατηρούσε μαζί του ολιγόμηνο δεσμό, όταν τον περασμένο Φεβρουάριο το μοντέλο ενημερώθηκε ότι εκείνος απασχολούσε τηΔίωξη Ναρκωτικών και σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη. Αποτέλεσμα; Να του ζητήσει να διακόψουν τη σχέση τους. Εκείνος, σύμφωνα με όσα λέει η 20χρονη, ήταν βίαιος σε βάρος της, με αποτέλεσμα να θέλει να «δραπετεύσει» από το κακοποιητικό περιβάλλον.

244776819 589993528856044 4491263521834396918 n

Σύμφωνα δε με μαρτυρίες, τη βραδιά των καλλιστείων στο κλαμπ Bolivar ο Ν.Ν. βρέθηκε στον χώρο της διεξαγωγής του διαγωνισμού ομορφιάς και εισέβαλε αφηνιασμένος στα καμαρίνια των διαγωνιζομένων και, φωνάζοντας προς τη Βολιώτη, της είπε: «Π@@@τάνα, θα σε τελειώσω. Αν μιλήσεις, τελείωσες!»Με παρέμβαση όμως τόσο των διοργανωτών όσο και της ίδιας, αποχώρησε από τον χώρο χωρίς άλλα παρατράγουδα. Δύο 24ωρα όμως μετά το επεισόδιο στο Bolivar, και ενώ το μοντέλο είχε κληθεί σε κατάθεση από τη Δίωξη για ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο πρώην σύντροφός της, οι δυο τους συναντήθηκαν στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης για να παραλάβει προσωπικά του αντικείμενα! Τότε της επιτέθηκε και άρχισε να τη γρονθοκοπά, με την ίδια να προσπαθεί να αντισταθεί και να αμυνθεί!

Αποτέλεσμα; Να περάσουν χθες από Αυτόφωρο, να αφεθούν ελεύθεροι και σήμερα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα που θα αποφασίσει για τα… περαιτέρω! Η «Espresso» επικοινώνησε με τον δικηγόρο της εστεμμένης Γιώργο Μακρή, ο οποίος ανάφερε χαρακτηριστικά για την πρωτοφανή υπόθεση:

158397773 798326127441746 5826947065604046111 n

«Δυστυχώς η εντολίδα μου βρέθηκε, όπως πολλές άλλες κοπέλες, στη θέση του θύματος γυναικείας κακοποίησης. Συγκεκριμένα, για δεύτερη φορά ο πρώην της, ήδη κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών, και με αφορμή την κλήση που έλαβε η εντολίδα μου να καταθέσει τι γνωρίζει για την υπόθεσή του, οργάνωσε και εκτέλεσε εν ψυχρώ σε βάρος της εκβιασμό, με δημόσιες προσβολές, απειλές και ύβρεις και γεγονότα που κορυφώθηκαν την Πέμπτη με τον ξυλοδαρμό της μέρα μεσημέρι. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη ότι δεν θα αφήσει άλλη μια κοπέλα έρμαιο στα χέρια του κακοποιητή της. Σήμερα έφαγε ξύλο, για δεύτερη μάλιστα φορά σε τρεις μήνες. Αύριο ποιος εγγυάται ότι ο κακοποιητής θα σταματήσει στο ξύλο;»

283562363 1311568995999397 7000419228033762656 n

Αλλη διάσταση

Από την άλλη, σε επικοινωνία που είχε η «Espresso» με τον συνήγορο υπεράσπισης του Ν.Ν. Δημήτριο Ζορμπά, ο ίδιος δίνει μια άλλη διάσταση στα γεγονότα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ο εντολέας μου φέρεται ως κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία που τέλεσε κατά της συντρόφου του.Κατέθεσε βέβαια μήνυση και ο ίδιος, δηλώνοντας πως υπέστη βία από την πρώην σύντροφό του την ίδια μέρα, δίνοντας μία άλλη εκδοχή στην υπόθεση. Δεν έχουν προσκομιστεί μέχρι σήμερα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο εντολέας μου άσκησε την οποιαδήποτε βία εναντίον της πρώην συντρόφου του, αντίθετα σύντομα θα προσκομιστεί από πλευράς μας το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες του σταθμού των τρένων, που θα ενισχύσει τους ισχυρισμούς μας και θα μας οδηγήσει στην αθώωση. Το ποινικό παρελθόν του εντολέα μου είναι άσχετο με την παρούσα υπόθεση και καλό θα ήταν να μην αναφέρεται διότι δεν υπάρχει αμετάκλητη απόφαση εναντίον του και δεν πρέπει να καταστρατηγείται το τεκμήριο αθωότητάς του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ