Μάκης Τριανταφυλλοπουλος: Τσακίστε τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο δημοφιλής δημοσιογράφος τονίζει:

Τα κοινωνικά κατακάθια στρατολογήθηκαν για να επιτεθούν στον συνάνθρωπο μας που βιάστηκε χρησιμοποιώντας το hushtag #με_την_Γεωργια !Υπάλληλοι Μέσων,βίζιτες,κομματικά τρολ,κοινωνικά απόβλητα. Δείξτε τη δύναμη σας τώρα που μάθατε τι συμβαίνει. Τσακίστε τους!Μόνο #Με_τη_Γεωργια

Ενώ σε άρθρο του zougla.gr με τίτλο: Η Γεωργία ήταν σε κώμα όταν τη βίασαν, διαβάζουμε:

Στις 22 Απριλίου 2022 η Γεωργία Μπίκα υποβάλλει αίτημα πραγματογνωμοσύνης και τοξικολογικής ανάλυσης δειγμάτων της τα οποία κατατέθηκαν στο εργαστήριο ToxLab, που βρίσκεται στον αριθμό 7 της οδού Rue Jacques Cartier στο Παρίσι. Το συγκεκριμένο εργαστήριο είναι θεσμικός συνεργάτης και είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Εφετείο των Παρισίων, για το οποίο εκτελεί ειδικές έρευνες και αναλύσεις.

Στις 21 Μαΐου 2022 το εξειδικευμένο σε ιατροδικαστικές εξετάσεις ToxLab αποστέλλει στη Γεωργία Μπίκα τα τελικά συμπεράσματα από τις αναλύσεις των δειγμάτων που κατέθεσε. Οι ειδικοί σε ιατροδικαστικά θέματα επιστήμονες οι οποίοι ανέλαβαν την ανάλυση των δειγμάτων της Γεωργίας Μπίκα καταγράφουν στην αρχή του πορίσματος-έκθεσης που υπέβαλαν τα έγγραφα τα οποία είχαν παραλάβει για τις ιατροδικαστικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από το ειδικό εργαστήριο της Βέρνης της Ελβετίας, αλλά και από τον καθηγητή του ΑΠΘ κ. Ράικο. Κάθε έγγραφο που παρελήφθη από το εργαστήριο στο Παρίσι καταγράφεται και αναφέρεται στο τελικό πόρισμα της 21ης Μαΐου 2022.

Αυτά ως προς τα τυπικά. Δεν υπάρχει, λοιπόν, καμία αμφιβολία ως προς την αξιοπιστία και το θεσμικό καθεστώς του εργαστηρίου στη Γαλλία στο οποίο προσέφυγε η Γεωργία Μπίκα και το οποίο διατηρεί άμεση σχέση και συνεργάζεται απ’ ευθείας με το Εφετείο των Παρισίων.

Οι επιστήμονες που ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν τον φάκελο της Γεωργίας Μπίκα προέβησαν σε μελέτη εγγράφων, διερεύνησαν προηγούμενες εξετάσεις και αναλύσεις, πραγματοποίησαν νέες αναλύσεις και υπολογισμούς με ειδικά λογισμικά, αξιολόγησαν προηγούμενα συμπεράσματα από το ελβετικό εργαστήριο και από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κατέληξαν, λοιπόν, σε μια σειρά συμπερασμάτων τα οποία επεξηγούνται και από έναν αριθμό επιστημονικών διαγραμμάτων. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ