Την βρήκαν μαχαιρωμένη με σακούλα στο κεφάλι της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Αστυνομική Διεύθυνση του Πειραιά προσήχθη ως βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία της μητέρας του, ένας 55χρονος άνδρας (46 ετών κατά άλλες πληροφορίες) που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το piraeuspress.gr, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο σπίτι της (μετά από κλήση που δέχθηκαν από γειτόνισσα, η οποία είπε ότι «υπάρχει μια γυναίκα νεκρή στο σπίτι») στη θέση Πολλές Ελιές στην Αίγινα, μια νεκρή 73χρονη, η οποία ήταν πεσμένη στο πάτωμα, χωρίς να φορά κάποια από τα ρούχα της και η οποία έφερε πολλαπλά χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, σχεδόν σε όλο της το κορμί, ενώ στο κεφάλι της είχε περασμένη μια σακούλα!

Από την έρευνα που έκαναν δεν διαπίστωσαν ούτε ίχνη παραβίασης στο σπίτι, ούτε ενδείξεις κλοπής και έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στον γιο της άτυχης γυναίκας. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν η αστυνομία είχε κληθεί τα ξημερώματα στο συγκεκριμένο σπίτι, για διατάραξη κοινής ησυχίας, επειδή όπως φέρεται να είπαν γείτονες, ακουγόταν πολλή φασαρία.

Τότε, όπως μετέδωσε το Mega ήταν που προσήγαγαν τον άνδρα στο τμήμα και κατόπιν ενημερώθηκαν από γειτόνισσα ότι μέσα στο σπίτι υπήρχε μια νεκρή γυναίκα.

Άνδρες της Ασφάλειας Πειραιά μαζί με ιατροδικαστή πηγαίνουν στην Αίγινα και για να προσδιοριστεί το πότε έγινε η δολοφονία, αλλά και να επιβεβαιωθεί αυτό που θεωρούν σχεδόν σίγουρο οι Αρχές, ότι δηλαδή ο γιος της ήταν αυτός που τη σκότωσε.

Μέχρι στιγμής πάντως, ο άνδρας δεν έχει δώσει ούτε κατάθεση, ούτε έχει ομολογήσει την πράξη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ