Συγκλονιζει με όσα λέει η Μάγδα Τσαγγανη για τη δολοφονία της Μαρίας Μπονικου: Ένιωθε ότι κάποια μέρα θα τη σκοτώσει ο γιος της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η φίλη και γειτόννισα της Μαρίας Μπονίκου, Μάγδα Τσαγγάνη, επίσης ηθοποιός, μετά την φρικτή δολοφονία στην Αίγινα. Η γυναίκα αποκάλυψε πως η 73χρονη ένιωθε ότι ο γιος της θα της κάνει κακό!

«Ήταν φίλη μου η Μαρία, είχαμε δουλέψει μαζί… Αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες για τους άλλους, συνέβη απέναντι από το σπίτι μου. Είναι δυνατόν το παιδί αυτό, που το είδα μωρό, μόλις είχε γεννηθεί…», δήλωσε απόλυτα συγκλονισμένη η Μάγδα Τσαγγάνη.

69263546 D09C 40B5 9782 FF0DCE6EE537

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος χαρακτηρίζοντάς τον περίεργο άτομο. «Έβριζε δυνατά. Πάντως, υπήρχε πρόβλημα, ξέραμε ότι δεν δούλευε, δεν έκανε, δεν… Λέω, Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω; Είμαι άρρωστη από χθες, δεν το περίμενα. Έπρεπε να έρθει να μας τα πει όλα η Μαρία, θα τον μαζεύαμε» τόνισε.

Όπως αποκάλυψε η γυναίκα, η Μαρία Μπονίκου είχε εμπιστευτεί σε άλλο πρόσωπο πως ένιωθε ότι κάποια μέρα θα τη σκοτώσει ο γιος της, ενώ είχε αποκαλύψει πως ο γιος της τής είχε πει πως εάν εκείνη πεθάνει, τότε αυτός θα πουλήσει όλη τους την περιουσία και θα αυτοκτονήσει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ