Μάκης Τριανταφυλλοπουλος: Εγώ ένας μέτριος δημοσιογράφος και όλοι αυτοί τα σαπρόφυτα της κοινωνίας μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε νέα ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος τονίζει:

Σας υποσχέθηκα ότι θα τους τελειώσετε! Εσεις είσαστε ο καταλύτης. Εγώ ένας μέτριος δημοσιογράφος και όλοι αυτοί τα σαπρόφυτα της κοινωνίας μας. Τσακίστε τους χωρίς έλεος. Πάνω απ´ όλα η πραγματική Δημοκρατία κι όχι το φάντασμα της!

Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του zougla.gr

Το πόρισμα του γαλλικού τοξικολογικού εργαστηρίου ToxLab, βασικού συνεργάτη του Εφετείου των Παρισίων και εγκεκριμένο από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της Γαλλίας έρχεται να ανατρέψει όλα όσα συστηματικά προσπάθησε να αποκρύψει το τοπικό σύστημα εξουσίας της Θεσσαλονίκης στην υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα.

Είναι προφανές για κάθε εχέφρονα πολίτη πώς το πόρισμα αυτό ακυρώνει σε όλο της το εύρος την πρόταση της Εισαγγελέως Κυριακής Κλιάμπα η οποία ζήτησε η υπόθεση του βιασμού να τεθεί στο αρχείο.

Το γαλλικό εργαστήριο καταλήγει σε μία σειρά από συμπεράσματα. Το κυρίαρχο εξ αυτών είναι πώς η Γεωργία Μπίκα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς και κατά τη διάρκεια της επίμαχης χρονικής περιόδου πριν και μετά τις 04:00 βρισκόταν σε βαθιά μέθη με εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ στον οργανισμό της η οποία κυμαινόταν από 3,75 σε 4,25 γραμμάρια ανά λίτρο και με μία μέση τιμή στα 4 γραμμάρια ανά λίτρο. Λαμβανομένων υπ’ όψιν του βάρους της Γεωργίας Μπίκα (51 κιλά) του φύλου της και της ηλικίας της (24 ετών) η τιμή αυτή ήταν εξαιρετικά υψηλή.

Η συμπτωματολογία που παρατηρείται σε τέτοιες περιπτώσεις αναφέρεται λεπτομερώς από το γαλλικό εργαστήριο είναι:

Ανικανότητα βαδίσματος και αδυναμία παραμονής σε όρθια στάση.
Απώλεια μνήμης, η οποία επανέρχεται μετά την αποβολή του αλκοόλ από τον οργανισμό. Η κατάσταση αυτή αποκαλείται ετεροχρονισμένη απώλεια μνήμης.
Ξεκάθαρη έλλειψη ικανότητας αντίδρασης σε εξωτερικά ερεθίσματα.
Ανικανότητα προβολής αντίστασης σε γενετήσια πράξη μη συναινετικού χαρακτήρα.
Έμετος και πιθανή ακράτεια.
Πιθανότητα το άτομο να αποκοιμηθεί.

Οι Γάλλοι επιστήμονες του ειδικού εργαστηρίου τοξικολογικών εξετάσεων και άμεσου συνεργάτη του Εφετείου των Παρισίων παρουσιάζουν, λοιπόν, μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή την οποία κατέδειξαν και έλαβαν υπ’ όψιν τους η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ