Καίγεται η Fasoplast στον Ασπροπυργο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μηνύματα ντροπής και ξεφτιλας .
Έχει πάρει φωτιά το εργοστάσιο πλαστικών fasoplast στον Ασπρόπυργο .
Στην περιοχή δουλεύουν χιλιάδες εργαζόμενοι οι οποίοι θα συνεχίσουν να δουλεύουν και δεν θα “κλειδαμπαρωθουν ” όπως γράφει το μήνυμα που έστειλε η κυβέρνηση για τα τοξικά αέρια που βγαίνουν από την φωτιά στον Ασπρόπυργο. Αν δείτε στην φωτογραφία από το forcaste weather δεν είναι μόνο η περιοχή του Ασπροπύργου αλλά όπως φυσάει όλες οι δήμοι Κερατσίνι Δραπετσώνα Πέραμα Νίκαια Κορυδαλλός Χαϊδάρι Πειραιάς η Σαλαμίνα και όπου αλλού αφού η ατμόσφαιρα δεν έχει όρια.
Άχρηστοι και επικίνδυνοι .

⚠️ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ⚠️. Κοινοποιηστε

Κλείστε τα παράθυρα σας σε περιοχές εντός των γραμμών.

⚠️Επικίνδυνα⚠️ τοξικά αέρια στην ατμόσφαιρα.
Ακολουθήστε μας και στην ομάδα μας FORECAST WEATHER

Καίγεται η fasoplast. Το διπλανό εργοστάσιο από το δικό μας . Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γυρίσει ο αέρας….

ΦΩΤΙΑ στην FASOPLAST στον Ασπρόπυργο!
Αυτός ο τόπος δεν θα ησυχάσει ποτέ!
___________
Πυρκαγιά από τις 9.30 μμ περίπου κατακαίει τον αύλειο χώρος της εταιρείας FASOPLAST στον Ασπρόπυργο επί της οδού Αγίας Σοφίας (βόρεια της Λ. Ειρήνης) στο ύψος περίπου της πρώην ΒΙΑΣΦΑΛΤ. Καίγονται πλαστικά κι έχει σχηματιστεί τοξικό νέφος το οποίο κατευθύνεται προς την Αθήνα! Ας ελπίσουμε οι ζημιές να είναι μόνο υλικές.

Η FASOPLAST δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα των πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, μεταφοράς νερού, συστήματα άρδευσης και αποστράγγισης , από PVC-U, πολυαιθυλένιο (ΡΕ) και πολυπροπυλένιο (ΡΡ), δικτυωμένου πολυαιθυλενίου (PEXb-PERT) καθώς και μαλακό PVC για σωλήνες ποτίσματος κήπου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ