Η πάμπλουτη Ελλάδα επιδοτεί με εκατομμύρια ξένες βιομηχανίες αντί για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσοι έχουν τα λεφτά για να αγοράσουν ηλεκτρικό όχημα, θα το πάρουν φτηνότερα μετά την απόφαση της κυβέρνησης να δώσει γενναία επιδότηση στα πάντα: Ποδήλατα, scooter, αυτοκίνητα, φορτιστές, δεύτερες μπαταρίες. Μιλάμε για τον δεύτερο, ακόμα πιο γενναιόδωρο κύκλο επιδοτήσεων του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», που ξεκινά τον Ιούνιο.

Τι και αν έρχεται επισιτιστική κρίση και χιλιάδες χωράφια μένουν ακαλλιέργητα διότι απλούστατα οι αγρότες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην έκρηξη των εξόδων; Φαίνεται ότι για την κυβέρνηση αυτό δεν είναι προτεραιότητα. Έτσι, μετά την ανακοίνωση των φορολογικών κινήτρων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, από τα οποία όμως εξαιρούνται ρητά η αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή, η αλιεία και η μεταποίηση, τώρα θα βρέξει χρήμα για ηλεκτροκίνηση.

8ACF7F37 A971 438A B37A E0F31CFE55EB
Η επένδυση που προανήγγειλε με τυμπανοκρουσίες ο Μητσοτάκης, αλλά ποτέ δεν έγινε

Με απλά λόγια, πολύτιμοι πόροι του κράτους θα κατευθυνθούν σε νέες εισαγωγές, που θα εκτινάξουν το έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου, αντί να κατευθυνθούν στην ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής ώστε να ενισχυθεί η πατρίδα μας για να αντιμετωπίσει την επισιτιστική κρίση και επακόλουθα να υπάρξει παραγωγή πλούτου που θα κλείσει την ψαλίδα του ελλείμματος.

215620A2 D410 4E58 84D1 1ECFEA715EC4
Ο Κύρτσος δεν ξέχασε την φιέστα Μητσοτάκη για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Διότι όλα τα ηλεκτρικά οχήματα είναι εισαγόμενα. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει το φιάσκο του πρωθυπουργού που παρουσίασε δήθεν επένδυση δημιουργίας εργοστασίου ηλεκτρικών αυτοκινήτων από κάτι Σκοπιανούς αλβανικής καταγωγής στην Ελλάδα, το οποίο ποτέ δεν έγινε;

Μιλάμε για τους ιδανικούς αυτόχειρες…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ