Μαστουρωμενος με όπλο άρχισε να πυροβολεί μπροστά στα ανήλικα παιδιά του – Την ίδια ωρα η γυναίκα του γεννούσε στο νοσοκομειο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τρίτης, όταν ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, στην περιοχή του Φοίνικα.

Σύμφωνα με το GRTimes ο άνδρας, πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές στον αέρα αλλά και μέσα σε πολυκατοικία της περιοχής, ενώ έσπασε την πόρτα της εισόδου. Όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκαν φωνές και πυροβολισμοί, ωστόσο δεν έχει τραυματιστεί κάποιος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι και ένοικος του διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας, έξω από την οποία άρχισε να πυροβολεί. Μάλιστα η γυναίκα του βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς σήμερα γέννησε.

thes 1

Σύμφωνα με το thestival, στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

foin 3 1024x673 1

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει μέσω της Περιφερειακής Οδού και φέρεται να προκάλεσε και τροχαίο ατύχημα, κοντά σε σούπερ μάρκετ. Τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Τα τρία παιδιά του δράστη και ένα ακόμη άτομο νεαρής ηλικίας μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να δώσουν κατάθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ