Θα εκπλαγούν οι Τούρκοι από την αντίδραση του ελληνικού λαού εάν κάνουν το λάθος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι μεγάλο το λάθος των καναλιών αυτό που κατα συρροή διαπράττουν. Μεταδίδουν τις κάθε εναντίον της Ελλάδας απειλές του κάθε Τούρκου παπατζή για να γεμίσουν χρονικά το πρόγραμμά τους. Είτε είναι πρόγραμμα ειδήσεων είτε «πρωινάδικου» ή άλλης ώρας μαγκαζίνο. Μεταδίδουν λοιπόν όχι μόνο τις απειλές Τσαβούσογλου, Μπαχτσελί και κάθε άλλου ραμολί, αλλά και τις πολεμικές τώρα ιαχές δημοσιογράφων, και όλα αυτά για να, έγκαιρα, μας …….ενημερώσουν.

Μα αυτό είναι πλέον φανερό ότι πάνε να στήσουν νέα παρα Ίμια, δηλαδή αποβιβάζοντας δημοσιογράφους αρχικά και αργότερα…..(;) σε αφύλακτες βραχονησίδες, δυό τρείς από αυτές, πασιφανώς για να εκβιάσουν διαπραγματεύσεις. Εμείς;

Είμαστε σε θέση να προφυλάξουμε τον κάθε «βράχο» πριν ή έστω μετά την πολιτική «κατάληψη»; Το «θα έχει την οργή της Ουάσινγκτον όποιος πυροβολήσει πρώτος» ισχύει;
Ανεχόμαστε στρουθοκαμηλίζοντας καταλήψεις στο κέντρο των Αθηνών, και ο βράχος στην άκρη του Αιγαίου μας ενόχλησε, από μία ειρηνική αποβίβαση πολιτών, αρχικά, και έτοιμη μετά η ένοπλη προστασία των «αθώων» ανθρώπων από τους «βάρβαρους» Έλληνες;

Οι Τούρκοι πάντα έτσι το αρχίζουν, για να το τελειώσουν αλλιώς. Η μόνη μας δύναμη θα είναι η λαού δυναμική συνοχή.

Εδώ υπάρχουν από τώρα κομματικές παρατάξεις επιτηδείως ουδέτερες χωρίς τοποθέτηση ακόμη και επί των τρεχόντων ρητορικών απειλών. Λες και δεν τρέχει τίποτα! Μήπως υπάρχει μόνο ένας βράχος που είναι μακριά, και πού τώρα να τρέχουμε; Το είχε πει αμέσως μετά τα Ίμια ο τότε ΑΓΕΝ!!

Μήπως δως τους κάτι να ησυχάσουμε και να τελειώνουμε; Τα κιβώτια οπλισμού φευγάτου στην Ουκρανία, θα τα πετάξουν, ή θα τα γεμίσουν ξανά με …πέτρες όπως αρβύλα δικαιολογούσαν τότε με την του Κυπριακού γενική επιστράτευση, αποσβωλομένοι παρατηρώντας την μαζική προσέλευση των πάσης μορφής εφέδρων ιδίως απρόσμενα και από το εξωτερικό. Αυτό ήταν που τους τρόμαξε!

Και μεταπολιτευτικά έπραξαν επιβάλλοντες αυτό που είδαμε, ζήσαμε, και ακόμα το πληρώνουμε και θα το πληρώνουμε. Δεν θεραπεύεται ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ!
Ένας λαός ενωμένος αντιχουντικά, διαιρεμένος Δημοκρατικά, ως προς το ποίος ο πλέον γνήσιος Δημοκράτης. Καλά!

Ένας Μαραθώνιος που δεν λέει να τελειώσει.

Εάν πάντως οι Τούρκοι την «πατήσουν» και θεωρήσουν ότι οι κομματάρχες θα διχάσουν τους Έλληνες μπροστά στην απειλή, θα λάβουν μία απάντηση που δεν θα την περιμένουν. Όπως την έλαβαν και οι Γερμανοί στην Κρήτη.

Όσο κι αν έχουν ποντάρει στους πολιτικούς τους φίλους εντός των τειχών…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ