Τουρκική προβοκάτσια κατά Παπαχελά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μία τεχνηέντως πλαστή μετάφραση των δηλώσεων που έκανε στον Σκάι ο Αλέξης Παπαχελάς, οι Τούρκοι προσπαθούν να στήσουν άλλη μία προβοκάτσια κατά της πατρίδας μας, ισχυριζόμενοι ότι ο γνωστός δημοσιογράφος τους έδωσε δίκιο βάσει των συνθηκών.

Κάτι τέτοιο φυσικά όχι μόνο δεν ειπώθηκε, αλλά το στήσιμο των Τούρκων επιβεβαιώνει αυτά που πραγματικά είπε ο Παπαχελάς στην παρέμβαση του. Οι Τούρκοι έχουν επιδοθεί σε μία απίστευτη επικοινωνιακή προπαγάνδα όπου εκεί όντως μας έχουν νικήσει κατά κράτος.

Αυτό είναι ένα θέμα που στο Ολυμπία το έχουμε αναδείξει εδώ και 14 ολόκληρα χρόνια. Οι Τούρκοι διαθέτουν άφθονο μαύρο χρήμα και άφθονο «ανθρώπινο κρέας» προκειμένου να εξαγοράζουν δυτικούς δημοσιογράφος και αξιωματούχους οι να τους εκβιάζουν με τα προσωπικά τους πάθη, όπως έγινε και με την Κύπρο πριν το κούρεμα και πρωταγωνιστή τον επίορκο τότε υπουργό οικονομικών στα κατεχόμενα.

Μόνο τα δισεκατομμύρια που εξασφαλίζουν από το εμπόριο ηρωίνης, το οποίο είναι κεντρική πολιτική του τουρκικού κράτους εδώ και δεκαετίες, αρκεί για να εξαγοράζουν συνείδησης δυτικών αξιωματούχων και δημοσιογράφων, οι οποίοι στη συνέχεια ξεπλένουν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει η Τουρκία και στα οποία συμπεριλαμβάνονται συνεχιζόμενες γενοκτονίες και εισβολές σε ανεξάρτητα κράτη.

Ακόμα και εκεί ευθεία στήριξη και χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων όπως το ισλαμικό κράτος, η μουσουλμανική αδελφότητα και η Χαμάς από την Τουρκία, γεγονός αδιαμφισβήτητο, παραμένει «αόρατο» για τη Δύση.

C46D9EB9 B5A5 4900 9699 CBC7109CAB48
Το βιβλίο του Αλέξη Παπαχελά

Όσο κι αν διαφωνούμε λοιπόν με την πολιτική στάση του Αλέξη Παπαχελά ο οποίος συνεχίζει να υποστηρίζει μία επικίνδυνη κυβέρνηση ή ότι στήριξε ενεργά το σχέδιο Ανάν, το τελευταίο που μπορούμε να το καταλογίσουμε είναι ότι παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας. Αντίθετα, όποιος διαβάσει το τελευταίο του βιβλίο για το παρασκήνιο της κυπριακής γενοκτονίας, θα διαπιστώσει ότι τα στοιχεία που παραθέτει και το πάθος με το οποίο υπερασπίζεται τα εθνικά θέματα, είναι άξιο συγχαρητηρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ