Εάν ο Μπουρνούς είναι «προδότης», να συλλάβουμε τον Ζελένσκι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάβασα με μεγάλη προσοχή αυτά που είπε ο βουλευτής του ΣυΡιζΑ Λέσβου, Γιάννης Μπουρνούς στο κοινοβούλιο αναφορικά με τις αποστολές όπλων στην Ουκρανία.

Η επίμαχη αναφορά που έκανε στη Βουλή, ήταν οι ακόλουθη:

3FFD7933 B54C 44A5 9191 B511B5650766

451E59C1 9F8C 40AD 94F0 A8C11D4E7FBA

Στο Twitter πλαστοί στην πλειοψηφία τους λογαριασμοί, κατηγορούν τον βουλευτή για «προδοσία» επειδή δήθεν αποκάλυψε απόρρητα στοιχεία για την άμυνα της χώρας.

Από την ομιλία του πάντως προκύπτει ότι όχι μόνο δεν είναι προδότης, αλλά αντίθετα εκφράζει την ανησυχία του για την αποψίλωση της άμυνας της πατρίδας μας προκειμένου να βοηθηθεί η Ουκρανία.

Επικαλείται μάλιστα στοιχεία από ουκρανικό μέσο το οποίο ελέγχεται πλήρως από τον Ζελένσκι.

Ο έγκριτος ταξίαρχος ε.α. Μπάμπης Παπασπύρος, εντόπισε την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και την ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Το συγκεκριμένο ουκρανικό μέσο, αποτελεί μάλιστα κύρια πηγή πληροφόρησης για τα ελληνικά ΜΜΕ, όσον αφορά τα τεκταινόμενα στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Πως είναι λοιπόν δυνατόν να κατηγορούν τον βουλευτή για προδοσία, όταν τα στοιχεία τα έχει δημοσιοποιήσει η ίδια η Ουκρανία; Εδώ μιλάμε για μία επικίνδυνη, αντεθνική προπαγάνδα που έρχεται για να συγκαλύψει μία ακόμα πιο επικίνδυνη και αντεθνική απόφαση, αφού σύμφωνα με τους Ουκρανούς, τα όπλα που έχει δώσει η Ελλάδα στην Ουκρανία αποκλείεται να ήταν «περισσεύματα». Άπαξ και δεν υπάρχει διαψεύσει από τον υπουργό εθνικής άμυνας, είναι απολύτως λογικό για τον οποιονδήποτε να πιστέψει ότι οι Ουκρανοί «έδωσαν» την κυβέρνηση.

Εάν οι Ουκρανοί ψεύδονται με στόχο να προκαλέσουν εθνική ζημιά στην Ελλάδα, τότε ας συλλάβουμε τον Ζελένσκι.

Πρόκειται για μείζον θέμα που άπτεται της εθνικής μας ασφάλειας και ορθώς ο βουλευτης απαίτησε απαντήσεις από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Τα πρακτικά τα πήραμε από την ανάρτηση του Νίκου Σαραντάκου στο Twitter:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ