Ανακάλυψαν τον Τράγκα μετά θάνατον, όταν υπάρχουν τόσοι «ζωντανοί»…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχουν βρεί αυτές τις μέρες τα ΜΜΕ θέμα, οποίον και εκτενώς, εκτενέστατα και χωρίς χρόνου φειδώ να μας λένε κυρίως, και πολύ λιγότερο γραμμένο, τα ίδια και τα ίδια σχετικά με την διαθήκη του μακαρίτη Γιώργου Τράγκα. Λες και ο Τράγκας ήταν κάποιος εχθρός. Μα και τέτοιος να ήταν ποτέ δεν χτυπάς αντίπαλο πεσμένο στο χώμα. Κατα πόσον όταν αυτός είναι μέσα στο χώμα! Το άσχημο είναι ότι όλα τα μεγάλα ΜΜΕ έχουν πρόγραμμα ειδήσεων συνήθως (ωριαίο) μεγάλης διαρκείας χωρίς να γνωρίζουν ύπαρξη δελτίων για να το «γεμίσουν».

Υπάρχει και κάποιο κανάλι που παίζει «ειδήσεις» χρονικά υπερμέτρως. Δηλαδή ως να λένε στον κόσμο δημιουργείστε γεγονότα για να καλύψουμε το πρόγραμμα μας. Αυτό έχει ως συνέπεια την υπέρ επανάληψη ακόμα και των ήδη τετριμμένων όπως ακριβώς συμβαίνει με τον μακαρίτη Γιώργο Τράγκα!

Ούτε ζωντανός δε είχε τέτοιας χρονικής διάρκειας διασημότητα. Και ο λόγος; Άκουσον άκουσον. Απέκτησε μεγάλη περιουσία που δεν δικαιολογείται. Τουτέστιν δεν δικαιολογείται από τα δηλωμένα εισοδήματά του, υπέρβαίνουσα υπρμέτρως αυτά.Με δυό λόγια η περιουσία του αποκτήθηκε με παράνομη δραστηριότητα!

Τον πιάσαμε! Δεν υπάρχει άλλος! Σώωωωπα!

Αυτό λέγεται προσβολή μνήμης νεκρού! Και είναι το ένα. Το άλλο είναι το πώς οι εντεταλμένοι που το βρήκαν όταν απεβίωσε, δεν το έβρισκαν όσο ζούσε αφού το εκ των υστέρων αποκαλυφθέν έγκλημά του, μόνο στιγμιαίο δεν ήταν. Πολύ περίεργη και «προεκλογική» η χρονική στιγμή, συν την παρατραβηγμένη δημοσιότητα. Σύμπτωση;
Ή…….Κάτι τρέχει και η «εκλογή» δεν τρέχει;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ