Συγκλονίζει με την κατάθεση του το 14χρονο αγόρι: Εκτός από τον πατριό μου με βίασαν άλλοι δύο άνδρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν το χωράει ο νους το μαρτύριο που έζησε ο 14χρονος στην Κρήτη, ο οποίος έπεφτε θύμα βιασμού από τον 52χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Το ανήλικο αγόρι που μαζί με τα αδέρφια του υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον 52χρονο Σύρο, αποκάλυψε ότι είχε βιαστεί και από άλλους δύο άνδρες.

317016D9 CBC8 4391 AD8B 81B116D74168

Σύμφωνα με το Cretalive, ο 14χρονος έδωσε κατάθεση στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου παρουσία παιδοψυχιάτρου και κατήγγειλε ότι πριν από ένα έτος, ένας άνδρας ο οποίος μένει στο ίδιο χωριό και εργαζόταν μαζί με τον σύντροφο της μητέρας του, τον βίασε πίσω από τη εκκλησία.

Όπως κατέθεσε ο ανήλικος, ο άνδρας τον άρπαξε με τη βία, την ώρα που έκανε ποδήλατο, τον έσυρε πίσω από τον ναό και τον κακοποίησε σεξουαλικά. Ο 14χρονος είπε ότι γνωρίζει πως ο συγκεκριμένος άνδρας έχει προφυλακιστεί γιατί έχει κακοποιήσει και άλλο παιδί.

Στην ίδια κατάθεση, ο 14χρονος ανέφερε ότι πριν από δύο χρόνια, άλλος ένας άνδρας, αλλοδαπός τον βίασε, αφού τον οδήγησε πρώτα στο σπίτι του με τη βία. Το παιδί πρόσθεσε ότι απ’ όσο γνωρίζει ο άντρας αυτός μένει πλέον στη Γερμανία.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία του 52χρονου που προφυλακίστηκε για τους βιασμούς των αδελφών στην Κρήτη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 52χρονου ημεδαπού, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Πρόκειται για τον (επ.) HUSEIN (ον.) KALED του HASAN και της SUZAN που γεννήθηκε το 1970 στη Συρία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810-274258 και 2810-274070, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ