Σάλος με αυτο που ειπε ο Γιώργος Παπαδακης στον αέρα της εκπομπης του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη βρέθηκαν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης και του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κατσής και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.

Οι πολιτικοί άρχισαν να λογομαχούν με τον παρουσιαστή της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» να προσπαθεί να τους συντονίσεις χωρίς αποτέλεσμα.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 όντας έξαλλος, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του από τη συμπεριφορά των καλεσμένων του και ξέσπασε λέγοντας: «Συντομεύστε όμως κ. Κάτση, να χαρείτε! Αν μιλάτε 15 λεπτά εσείς, 15 λεπτά ο κ. Γαϊτάνης, εμείς θέλουμε 15 ώρες εκπομπής! Ωραία μιλάτε και οι δύο… Εντάξει βγάλε με εμένα από το πλάνο και άστους να μιλάνε αυτοί (σ.σ.: είπε απευθυνόμενος στο κοντρόλ της εκπομπής). Τι να κάνω; Δεν μπορώ! Πρέπει να ακολουθήσετε κ. Κάτση και κ. Γαϊτάνη τους ρυθμούς της Βουλής, δεν είναι δυνατόν να ανεβαίνετε να σας λένε 1,5 λεπτό, να χτυπάει το καμπανάκι και να κατεβαίνετε και στις τηλεοπτικές συζητήσεις να μην ακούγετε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος»

Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος, με χιούμορ, πρότεινε στον Γιώργο Παπαδάκη να πάρει ένα καμπανακι, με τον παρουσιαστή να απαντάει: «Tι καμπανάκι να πάρω; Πρόεδρος της Βουλής είμαι εγώ; Τι είμαι; Ο Τασούλας; Δεν ακούει ο κόσμος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ