Η οργή της χήρας του 22χρονου που δολοφονηθηκε εν ψυχρω για κτηματικές διαφορές στην Κρήτη: Σε σκότωσαν οι καταραμένοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έξω από το σπίτι της αδερφής του πυροβόλησε και σκότωσε τον 22χρονο ο 45χρονος συγχωριανός του, με τους δύο τους να έχουν λογομαχήσει έντονα λίγη ώρα νωρίτερα, για κτηματικές διαφορές που τους «χώριζαν» εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, οι δύο άνδρες από το Αργουλιό του Δήμου Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο της Κρήτης, συναντήθηκαν στο πλαίσιο κοινωνικής εκδήλωσης που λάμβανε χώρα στο χωριό τους, καθώς γιόρταζε ο ιερός ναός, με την κουβέντα να «ξεφεύγει» όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, ξαναθυμήθηκαν τις παλιές διαφορές που είχαν για τα χειμαδιά και περιοχή βοσκότοπων. Μετά τον άγριο καβγά τους, ο 22χρονος σηκώθηκε και έφυγε για το σπίτι της αδερφής του, με τον δράστη να τον ακολουθεί λίγο αργότερα με το αγροτικό αυτοκίνητό του και, φτάνοντας έξω από το σπίτι, να τον δολοφονεί εν ψυχρώ, πυροβολώντας τον με το πιστόλι του τουλάχιστον τέσσερις φορές πισώπλατα, προτού τραπεί σε φυγή.

Με το που έγινε γνωστό το αναπάντεχο φονικό, στο χωριό ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τους συγγενείς του 22χρονου που υπέκυψε στα τραύματά του, σε κατάσταση σοκ να μην μπορούν να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Ο άτυχος νέος, ο οποίος είχε παντρευτεί πρόσφατα, ενώ είχε αποκτήσει και ένα αγοράκι, μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, την ώρα που στους εντός και εκτός του εκτυλίσσονταν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, από τους περίλυπους συγγενείς και φίλους του που είχαν καταφθάσει στο χώρο.

Σύμφωνα δε με το creta24.gr, στη γύρω περιοχή ακούγονται σπαρακτικά μοιρολόγια, με την εν ψυχρώ δολοφονία του 22χρονου να έχει προκαλέσει γενικό συναγερμό στην αστυνομία που φοβάται μια νέα βεντέτα στο Μυλοπόταμο, καθώς οι οικείοι του εκφράζουν την αγανάκτηση τους και να απαιτούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ως εκ τούτου, στο χωριό από την πρώτη στιγμή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, τόσο από το Ρέθυμνο, όσο και από άλλες περιοχές του νησιού, προκειμένου από τη μία να εξαπολύσουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη κι από την άλλη να βρίσκονται σε ετοιμότητα για τυχόν απόπειρα αντεκδίκησης.

Οργισμένη η χήρα του 22χρονου: «Σε σκότωσαν οι καταραμένοι»

Λίγες ώρες μετά το φονικό που βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, η χήρα του 22χρονου, αποχαιρετά τον σύζυγό της με ένα σπαρακτικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ, όπως γίνεται αντιληπτό από την ανάρτησή της, η οργή της ξεχειλίζει:

anartisi

Την οδύνη που αισθάνεται για την άδικη απώλεια του 22χρονου εξέφρασε μέσω των social media και η αδερφή του θύματος, η οποία είδε μπροστά στα μάτια της τον 45χρονο δράστη να αφαιρεί τη ζωή του αδερφού της, πυροβολώντας τον ξανά και ξανά:

aderfi

Πολλοί ακόμη είναι εκείνοι που εκφράζουν την λύπη τους, αλλά και τον θυμό τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη γενικότερα. «Ως πότε θα θρηνούμε θύματα στον Μυλοπόταμο», γράφει κάτοικος της περιοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

22xronos krhth

Σε κατάσταση σοκ, εξάλλου, φέρεται να βρίσκεται και η οικογένεια του 45χρονου, πατέρα μικρών παιδιών, που μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη ανατρέπεται και η δική τους ζωή.

Στο μεταξύ, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» την περιοχή, αναζητώντας τον «εξαφανισμένο» 45χρονο δράστη, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, αποφασισμένοι, παράλληλα, να μην αφήσουν τα πράγματα να «ξεφύγουν» ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς οι φόβοι για το ξέσπασμα νέας βεντέτας είναι διάχυτοι στο Ρέθυμνο.

Περαιτέρω πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στους δύο άνδρες είχε σημειωθεί πρόσφατα ένα ακόμη σοβαρό επεισόδιο, στο οποίο είχαν εμπλακεί και άλλα άτομα, που τότε είχαν καταφέρει να τους χωρίσουν, πριν βγουν τα όπλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ