Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Μαριάνα Πυργιώτη: Εσείς που πλερώνατε αδρά τον Τραγκα επι δεκαετίες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση της η Μαριάνα Πυργιώτη αναφερει:

Αξιότιμοι κύριοι και πιθανόν κυρίες , που «πλερώνατε» αδρά τον Τράγκα επι δεκαετίες : Είστε πιο κατάπτυστοι, πιο ανήθικοι και πιο αδίστακτοι κι απ αυτόν. Ειδικά αν σας εκβίαζε όπως λένε … Ξεφτιλισμένοι άπαντες 🤬

Οι δέκα ράβδοι χρυσού στο Μονακό και η σχέση τους με τον Γιώργο Τράγκα

Δέκα ράβδους χρυσού οι οποίοι βρέθηκαν σε τραπεζική θυρίδα στο Μονακό και αξίζουν σχεδόν 2,5 εκατομμύρια ευρώ εξετάζουν οι Αρχές, προκειμένου να βρεθεί η προέλευσή τους, στο πλαίσιο της έρευνας για το πόθεν έσχες του αποθανών Γιώργου Τράγκα.

Σύμφωνα με το Open, οι ελεγκτές ψάχνουν για επίσημα παραστατικά τα οποία να δικαιολογούν και να αποδεικνύουν το από πού προέρχονται οι ράβδοι, μελετώντας τη διαδρομή τους. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάτι, τα πολύτιμα ευρήματα θα κατασχεθούν.

«Όλα θα βρεθούν αρκεί να υπάρχει υπομονή, έχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες ελέγχου αλλά έχουμε και πολύ καλό δικαστικό σύστημα στην Ελλάδα που κάνει πολύ καλά τη δουλειά του» δήλωσε o πρώην διευθυντής του ΣΔΟΕ, Θεόδωρος Φλωράτος.

Τόσο οι ράβδοι χρυσού, όσο και τα 17 πολυτελή ακίνητα, αλλά και τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία που βρέθηκαν να ανήκουν στον Γιώργο Τράγκα, είναι κομμάτια του παζλ μιας αμύθητης περιουσίας.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει ακόμα τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του εκλιπόντα δημοσιογράφου, αλλά και δύο συνεργατών του.

Θυμίζουμε ότι βάσει του πρώτου πορίσματος από τους έλεγχους που έγιναν, την περίοδο 2000-2020 το εισόδημα του Γιώργου Τράγκα έφτανε τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ της συζύγου του ήταν 446.000 ευρώ.

Η αντικειμενική αξία των ακινήτων του ζεύγους για την ίδια περίοδο υπολογίζεται στα 23 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην κατοχή τους είναι και δύο θυρίδες αγνώστου –προς το παρόν- περιεχομένου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ