Κύκλωμα εκβιαστών με συμμετοχή δημοσιογράφων, εισαγγελέων και πολιτικών καταγγέλει η Νίκη Τζαβέλλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μία σοβαρότατη καταγγελία για ύπαρξη κυκλώματος εκβιαστών με συμμετοχή δημοσιογράφων, πολιτικών και εισαγγελέων προέβη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η πρώην ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα.

Η Ελληνίδα οικονομολόγος, πολιτικός και πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε εκλεγεί Ευρωβουλευτής με το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη. Έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και ήταν από το 1980 στέλεχος του κόμματος της ΝΔ.

Διαβάστε την καταγγελία της που ήδη προκαλεί μεγάλες συζητήσεις:

Την περίοδο 1995-2010 θέριεψε η « Σχολή Τραγκα».Στόχος ήταν πολιτικοί και επιχειρηματιες (ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΟΧΟΙ).

Το μοτίβο ήταν:

1) άρθρο με αόριστες κ αναπόδεικτες καταγγελίες

2) στημένη ερώτηση στην Βουλή η

3) ανώνυμη καταγγελία σε μιλημένο εισαγγελέα .

Μετά από αυτά ακολουθούσε εισαγγελική έρευνα , δίωξη συνοδευόμενη από κατεβατά παραφιλολογικής κ ενοχοποιητικής παραπληροφόρησης . Καταλάβαινες ότι το θηραμα έγινε πια θύμα όταν σταματούσε ο χορός των δημοσιογραφικών χτυπημάτων

Οι μη υποχωρούντες , έχασαν επιχειρήσεις κ κυβερνήσεις. Το σύστημα εφαρμόστηκε κ μεταξύ επιχειρηματικών ανταγωνιστών, με καννιβαλιστικο τρόπο . Έφαγαν τις σάρκες τους πολεμώντας ματαιοδοξα κ μόνον, ο ένας τον άλλον ..

Εκδότες όμως πλούτισαν , δημοσιογραφισκοι απατεωνες έγιναν άγγελοι της κάθαρσης , υπολήψεις κουρελιάστηκαν άδικα.

Σας τα λέω ως παρατηρητής ιστορικών γεγονότων. Και αν κανένας ανατρέξει στα πρωτοσέλιδα αυτής της περιόδου θα διακρίνει ξεκάθαρα μια – μια τις υποθέσεις και τους πρωταγωνιστές , δημοσιογράφους, εισαγγελείς , πολιτικούς

Ειδικά, «τα πληρωμένα πιστόλια» όπως αυτοχαρακτηριζόταν καμαρώνοντας ο Γιωργος Τραγκας ..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ