Ίδρωσε ο Αρναούτογλου στον αερα της εκπομπης του στον ΑΝΤ1, ακούγοντας τον Σωτήρη Καλυβάτση να γελοιοποιεί το “Τούρκο”-Survivor

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο ο Καλυβάτσης θα μπορούσε να το κανει αυτο, να γελοιοποιεί ένα reality παιχνίδι στην εκπομπή του Γρήγορη Αρναούτογλου, που εχει παρουσιάσει πλήθος reality παιχνιδιών. Ο Καλυβάτσης γελοιοποίησε  το Τούρκοsurvivor:

Δεν θα πήγαινα στο Survivor. Όταν μου την είχαν κάνει την πρόταση τους το εξήγησα. Στην αρχή βέβαια νόμιζαν ότι τους κάνω παζάρια, τους έλεγα «όχι» και ανέβαζα τις τιμές, τους έκανα πλάκα! Τους είπα ότι θέλω καλύβα-τση! Τους είπα ότι θέλω ένα δεντρόσπιτο με καταψύκτες, τηλεοράσεις, δορυφορικές, ψησταριές, να τα έχει όλα μέσα.

Τους είπα πως εγώ θα έμενα εκεί και πως όποιος εμφάνιζε ψυχολογικά προβλήματα να μου στέλνανε εκεί να του μαγειρεύω. Τώρα να πάω να ταλαιπωρούμαι για ένα πείραμα δεν θα το έκανα.

Μπουχτισμένος φαίνεται να είναι ο Σωτήρης Καλυβάτσης από τις μεγαλουπόλεις, αφού, όπως παραδέχτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, θα προτιμούσε να ζούσε στην φύση μιας και η ζωή στην πόλη του έχει δώσει αρκετά μαθήματα ώστε να συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος «ζει με λάθος τρόπο». Άλλωστε ο ίδιος ζει πλέον σε σκάφος.

«Από αυτή την ζωή κατάλαβα μέχρι σήμερα πάρα πολλά πράγματα. Πρώτα από όλα κατάλαβα ότι ζούμε με λάθος τρόπο! Δηλαδή η ζωή ειδικά στις πόλεις δεν είναι κατά φύση, είναι παρά φύση. Δεν ζούμε σωστά, ζούμε λάθος. Κάτι δεν πάει καλά το λέγαμε και πριν τις οικονομικές κρίσεις αλλά τώρα όποιος δεν το ‘χει καταλάβει… Πρόλαβα να σκλαβωθώ και γω με τα λάθος πράγματα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεύτερο συμπέρασμα που έβγαλα είναι να πιστεύω στην αγάπη και στην επικοινωνία. Αυτά βασικά αν υπάρξουν θα αρχίσουμε πάλι να ζούμε καλύτερα. Με τους φίλους, δε, το κλείσαμε. Η φιλία είναι και το τρίτο μου συμπέρασμα».

«Πάντα βέβαια θα πληγώνεσαι και πάντα θα μας συμβαίνουν αυτά στις φιλίες αλλά είμαστε κοινωνικά όντα και πρέπει να ζούμε με τους ανθρώπους» συμπλήρωσε στην εκπομπή «The 2Night Show» ο ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ