Η απάντηση της Κλέλιας Ρενεση σε σχόλιο που αφορούσε τον πατέρα του παιδιού της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο χρήστης στο twitter έγραψε: Η Ρενεση, καλά θα κάνει να γνωρίσει στο παιδί της τον πατέρα του και να μην ασχολείται με τα δικά μας τα παιδιά.

Και η Κλέλια Ρένεση του απάντησε:

Το νου σου γιατι στο χωριο μου , αυτους που χωνουν τη μυτη τους σε ξενα σπιτια , τους κατεβαζουν τα βρακια στην πλατεια. Κ το δικο σου το βρακι, κατι μου λεει οτι δεν κρυβει θησαυρό. Αν ξανασχοληθεις σαν μιξοκατινα για τις ριζες του παιδιου μου θα σε ενοχλησει ο δικηγ μου. Μαζεψ-

Ενω στο instagram που ανεβασε το post σχολίασε:

Σπάνια απαντώ ή δίνω βήμα σε σαπίλες του δικτιού, αλλά όταν τα πράγματα φανερώνουν τόσο έντονη κοινωνική δυσωδία μου φαίνεται χρέος μου να το παρατηρήσω.

Εδώ ο παρακάτω κύριος μ’ εχει «συγκινήσει» βαθιά. Πόσο σοβαρή επιχειρηματολογία, πόσο αντρίκια συμπεριφορά κ πρωτίστως πόση ευαισθησία στις μονογονεϊκές οικογένειες… να σε χαίρονται κ οι διαδικτυακοί ακόλουθοι σου που σε φτάνουν σε ανδρεία, ήθος κ καλλιέργεια. Πιστεύω ότι μας χρειάζονται κ άλλοι πολίτες σαν εσένα.

Για να μη βγει ποτέ η δυσωδία από τη μνήμη μας κ να ξέρουμε από που πρέπει να φύγουμε τρέχοντας.

Υγ/ καταλαβαίνω πως σου φαίνονται λίγο «περίεργα» όλα αυτά . Είναι που θέλει κ λίγο άντερα να περπατάς σε δρόμους όχι τόσο «κεντρικούς». Κουράγιο σου εύχομαι Νικόλα. Όλα καλά θα πάνε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ