Σάλος στο instagram με τα “στιβαρά” φρύδια της Σοφίας Χατζηπαντελή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντύπωση προκαλει το look Σοφία Χατζηπαντελή που απο την νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Greece Next Top Model.

Η εκκεντρική Ελληνοκύπρια με Αγγλίδα μητερα εχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 50 εξώφυλλα περιοδικών, όπως των Vogue, Elle, Harpers Bazaar, New York Times και Vanity Fair, ενώ στο instagram πλησιάζει το μισό εκατομμυριο followers.

Το εκκεντρικό της στυλ χαρακτηρίζεται απο την πυκνότητα των φρυδιών της και τη δημιουργία του κινήματος #unibrowmovement. Μάλιστα εχει καθιερωθεί ως «το μοντέλο με το ενιαίο φρύδι», το οποίο ονομάζει «Βερόνικα» ενώ στο παρελθόν έχει δηλώσει πως είχε δεχθεί απειλές εξαιτίας της εμφάνισής της, ενώ δημιούργησε και το κίνημα #unibrowmovement.

“Μέσω του κινήματος αλλάζουμε τον τρόπο που όλοι έχουν στο μυαλό τους την ομορφιά. Είναι τελείως υποκειμενική και ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά το συγκεκριμένο όρο. Βάφω τα φρύδια μου μαύρα, δεν είναι το μαύρο το φυσικό τους χρώμα. Μπορεί σε άλλους να μην αρέσει αλλά σίγουρα εγώ το προτιμώ και έχω δικαίωμα να το κάνω”, είχε πει στο BBC η Σοφία Χατζηπαντελή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ