Σε παράκρουση ο Ερντογαν υποστηριζει πως η Ελλάδα εξυπηρετεί τα συμφέροντα άλλων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα επίθεση εξαπέλυσε προς της χώρα μας ο Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος εκτόξευσε απειλές, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την Ελλάδα ως «κομπάρσο».

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του AKP, ο «Σουλτάνος» δήλωσε συνεχίζοντας τη ρητορική μίσους: «γνωρίζουμε το παιχνίδι που παίζεται με τη χώρα μας μέσω της Ελλάδας».

Σε ομιλία του, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του AKP, ο Τούρκος πρόεδρος είπε πως: «γνωρίζουμε το παιχνίδι που παίζεται με τη χώρα μας μέσω της Ελλάδας». Ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε «κακομαθημένη» την Ελλάδα και υποστήριξε ότι έχει «ξαμολυθεί» από άλλους. «Το πρόβλημα είναι ότι η Ελλάδα πρόθυμα μας βάζει απέναντί της», δήλωσε στην ΚΟ του κόμματός του.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε στη Μικρασιατική Καταστροφή ισχυριζόμενος ότι η Ελλάδα πρέπει να πρέπει να κοιτάξει το παρελθόν, γιατί δεν θα «μπορέσει να πάει πουθενά με αυτά τα μυαλά και αν επιμείνει, θα το πληρώσει».

«Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε τα δικαιώματά μας στην περιοχή μας» υποστήριξε ο Ερντογάν και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα πούμε “ναι” στην ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ μόλις αυτές οι χώρες απαλλαγούν από τους τρομοκράτες του PKK. Αντιμετωπίζουμε το ίδιο θέμα σε κάποιες χώρες της ΕΕ, όπου οι τρομοκράτες του PKK διαδηλώνουν στους δρόμους». Μάλιστα, κατηγόρησε και την αντιπολίτευση στην Τουρκία ότι «έχει τα ίδια μυαλά, υπερασπίζεται τις θέσεις της Ελλάδας στο Αιγαίο και την Κύπρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ