Ο Μητσοτακης δεν ήξερε σε ποιον δημοσιογράφο έδινε συνεντευξη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντάξει, το εχουμε καταλάβει οτι ο πρωθυπουργός δεν βλέπει καθόλου ΕΡΤ, (και καλά κανει, εκτός απο την εκπομπή του Μαραβέγια δεν βλέπεται τίποτα αλλο) αλλα οχι και να μην θυμάται το ονομα του δημοσιογράφου που δίνει συνεντευξη.

Δείτε πως αποκάλεσε τον κύριο Κουβαρά:

Εχουν καταρρεύσει απο τα γέλια στην αντιπολίτευση με την συνεντευξη Μητσοτακη στην ΕΡΤ – Άρχισε η πτώση του, λένε σχεδόν ολοι

Σαν μια απο τις χειρότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις του Κυριακου Μητσοτακη χαρακτηρίζουν οι περισσότεροι αναλυτές απο τα επιτελεία των κομμάτων της αντιπολίτευσης την χθεσινή συνεντευξη στην ΕΡΤ.

Ο πρωθυπουργός μετέτρεψε το μουσείο της Ακρόπολης σε ένα green screen σκηνικό για τις ασυναρτησίες του, χωρίς καν να σεβαστεί την ιερότητα του χώρου. Ίσως υποσυνείδητα να ηθελε να περασει το μηνυμα, μεσα απο το μουσείο που κάποτε εγκαινίασε ο Αντώνης Σαμαράς σαν υπουργος πολιτισμού, οτι αυτός τα κατάφερε και έμεινε στην εξουσία χωρίς να τον ρίξει κανένας “Σαμαράς” οπως τον πατέρα του το 1993.

Βεβαια ο Μητσοτακης δεν χρειάζεται κανέναν αλλο για να τον ρίξει απο την εξουσία, τα καταφέρνει μια χαρα και μόνος του με την τιμή της βενζίνης στα ύψη και με τόσα αλλα που συμβαίνουν καθημερινά στους πολίτες έξαιτιας της πολιτικής του ανικανότητας.

Υποσχέθηκε παρέμβαση στην τιμή της βενζίνης σε καμία δεκαπενταριά μέρες, σαν να λέει στους κερδοσκόπους, παιδιά έχετε δυο εβδομάδες ακόμη καιρο να αρπάξετε οτι μπορείτε και μετά όλα θα γίνονται με μετρο.

Μπερδεψε τα γλυπτά του Παρθενώνα με τα τανκς που στέλνουμε στους Ουκρανούς, αφοπλίζοντας τα νησια μας, με την διάλυση του ΟΑΕΔ και τον περιορισμό των παροχών στους ανέργους.

Ακομη και στο Πασοκ χτυπιούνται κάτω απο τα γέλια με όσα ειπε ο Μητσοτακης και κυρίως με την δέσμευση του οτι μετά τις εκλογες πρωθυπουργός θα πρέπει να ειναι ο αρχηγος του πρώτου κόμματος σε μια κυβερνηση συνεργασίας. Μια δέσμευση που λύνει τα χέρια του Ανδρουλακη αν θέλει να δεχθεί σαν πρωθυπουργό τον Τσιπρα σε μια ενδεχόμενη κυβερνηση συνεργασίας αν ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι πρωτο κομμα.

Ο Μητσοτακης το μόνο που έδειξε με την χθεσινή του συνεντευξη ειναι η επιθυμία του να συνεχίσει να κυβερνά με οποιοδήποτε τροπο, τίποτα αλλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ