Μην δίνετε στον Τούρκο «πιστοποιητικά φιλίας»…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Τούρκοι τα έχουν χαμένα. Και δεν τους φταίει κανείς άλλος, παρά μόνον το καλάμι που επί χρόνια έχουν καβαλήσει καλπάζοντας, και τώρα δεν τους περνάει.

Την σκυτάλη του Ακάρ ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ στην Κωνσταντινούπολη παρουσίασε την Τουρκία πληττόμενη από παραβιάσεις Ελληνικών μαχητικών υπεράνω του χερσαίου της χώρου, τώρα (ξανά) δηλώνει πως η Τουρκία απειλείται από τους Έλληνες, αφού για κάθε έναν Έλληνα αντιστοιχούν μόνον ….οχτώ Τούρκοι. Και ωσαύτως αδικούνται από την Δύση (τσιμουδιά για την Ανατολή) που ακούει τούς Έλληνες να «κλαίγονται» χωρίς συμπόνια για Τουρκία.

Την σκυτάλη μετά τον αποχωρήσαντα Ακάρ παρέλαβε ο Τούρκος ΥΠΕΣ,
ως πιό καπάτσος, για να καταγγείλει την Ελλάδα για επαναπροωθήσεις πίσω στην Τουρκία λέμβων μεταναστών, ή και τρυπώντας τις λαστιχένιες λέμβους με συνέπεια να επεμβαίνει το Τούρκικο Λιμενικό για να τους σώσει!

Παρουσίασε ως στοιχεία και μερικά σι ντι από τα εκατοντάδες της «μονταζιέρας» που είπε ότι έχει. Τί πονετικός! Και αυτός και οι όμοιοί του! κυρίως το λιμενικό του!

Ενα λιμενικό Τούρκικο που αντί να τους προλάβει να μήν βγούν στο πέλαγος να πνιγούν τούς προλαβαίνει για να μήν πνιγούν. Τώρα ποίος τρυπάει την λαστιχένια λέμβο, αν δεν είναι οι ίδιοι δασκαλεμένοι από τους Τούρκους λιμενικούς που τους συνοδεύουν, δεν υπάρχει άλλος.

Η μόνη αλλαγή είναι ότι το Ελληνικό λιμενικό «αγρυπνά» στην οριογραμμή, και οι παράνομοι ταξιδιώτες αναγκάζονται να κολυμπήσουν στα Τούρκικα νερά ματαίως αφου το Λ. Σ. δεν σπεύδει πέραν συνόρων. Καί έτσι δυσκολεύεται το όνειρο του Ερντοάν να κυριαρχήσει στη Δύση, με τά εργαλεία Ισλάμ.

Δηλαδή «πασάρισμα» τρομοκρατών μέσα σε οικογένειες. Χρόνια το ζούμε.

Τέλος ενώ η Άγυρα, καλο μαθημένη από τούς Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ,κατηγορεί τώρα το Βερολίνο για μή τήρηση ίσων αποστάσεων από Αθήνα με αυτήν, στο Βερολίνο, ο δικός μας «τυροκόμος»
ΥΠΕΘΑ, όλο χα χα χα και χειροχαιδέματα με τον Ακάρ ξαναδίνει στις κάμερες πιστοποιητικό
φιλίας σε ποιόν; Στον Λύκο που ντύθηκε Κοκκινοσκουφίτσα, ένεκα του εδώ Γερμανία.

Άντε τώρα να βρεί την άκρη ο Έλληνας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ