Κατέρρευσε το κράτος στη συναυλία του Παπακωνσταντίνου στην Πάτρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα.Άκρη Δημαίων. Συναυλία Παπακωνσταντινου Βασίλης σε ιδιωτικό πολυχώρο……σε μια απόσταση 1.5 χιλιομετρα τουλάχιστον παρκαρισμένα αυτοκίνητα επάνω στο πεζοδρόμιο σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας να μην μπορούν να περπατήσουν οι πεζοί…..στο απέναντι τίγκα στα μηχανάκια το πεζοδρόμιο και τα αυτοκίνητα στον δρομο (απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση και στον δρόμο.).

48E0915A 3C06 43FD 978D E4B29475BF00

Άμεση δράση κλήθηκε 3 φορές….μεταξύ 2 και 3 κλήθηκε η τροχαία που Δεν απάντησε….Μετά από 45 λεπτά ήρθε ένα περιπολικό της τροχαίας εθ. Οδών από το βουπρασιο όπως είπαν. 35χιλιομετρα έξω από την Πάτρα προς Πύργο.είπαν πως είναι πολλά τα αυτοκίνητα και τι να κάνουν…Και εφυγαν
– στο κόκκινο

Ο συναυλιακος χώρος στο πράσινο το σπίτι….διώροφο…

Φωτιά σε σπίτι από φωτοβολίδα στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Πρωτοφανή λαχτάρα πήραν οι ένοικοι διαμερίσματος στην Πάτρα, όταν μια φωτοβολίδα «προσγειώθηκε» μέσα στο σπίτι από τις ανοικτές πόρτες του μπαλκονιού και προκάλεσε φωτιά! Έντρομοι οι άνθρωποι προσπαθούσαν να σβήσουν τις φλόγες, με την Πυροσβεστική που έφτασε στο σημείο, να εκκενώνει την πολυκατοικία.

Η φωτοβολίδα προήλθε από τη συναυλία που πραγματοποιούνταν δίπλα στο σπίτι και τραγουδούσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Κάποιος από τους θεατές την άναψε και την πέταξε προς την πολυκατοικία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, για ώρα στην περιοχή επικρατούσε αναστάτωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ