Έρχεται τεράστια αύξηση στη βενζινη τις επόμενες ώρες

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης των αυξήσεων στα καύσιμα, την ώρα που η κυβέρνηση παραμένει άπραγη μπροστά στο κύμα των ανατιμήσεων και τάζει «ψίχουλα» μέσω του fuel pass, το οποίο δεν είναι γνωστό ακόμα αν και πότε θα δοθεί.

Η πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα προειδοποίησε ότι έρχονται νέες αυξήσεις στα καύσιμα τις επόμενες μέρες: «Τα τιμολόγια που έρχονται είναι όλα με αύξηση. Γι’ αυτό ο μέσος όρος στην αμόλυβδη στην Αττική είναι 2,43 ευρώ το λίτρο» είπε και πρόσθεσε: «Όσοι έχουμε παλιά παραλαβή είμαστε στο 2,40 ευρώ, αλλά οι καινούργιες παραλαβές συνέχεια ανεβαίνουν. Γι’ αυτό βλέπετε πολλά μαγαζιά με 2,50 ευρώ και 2,55 ευρώ και μιλάμε για την Αττική».

Η κ. Ζάγκα διατύπωσε μια πρόταση προς την κυβέρνηση: «Προτείνω επειδή έρχονται συνέχεια αυξήσεις στα τιμολόγια, η κυβέρνηση να κάνει κάτι που είχαν κάνει πριν περίπου 10 χρόνια, μια φορά την εβδομάδα να γίνεται η αλλαγή της τιμής, όπου θα φαίνεται το σύνολο της αύξησης, για να πάψει ο καυγάς».

Μάλιστα, η πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής εφιστά την προσοχή σε όσους βάζουν φτηνά καύσιμα: «Πολλοί πάνε σε φτηνά μαγαζιά και την πατάνε. Αυτήν την εποχή δεν υπάρχουν πραγματικά φθηνές τιμές κάτω από την τιμή διυλιστηρίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ