Προσβάλλετε τους Έλληνες όταν χαριεντίζεστε με τους δολοφόνους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλη η Ελλάδα και όχι μόνον είδε να παρουσιάζεται ένα επιτυχημένο δίδυμο χαριεντιζόμενο, ευτυχώς δι ολίγον μεταξύ Δένδια και Τσαβούσογλου! Καλή συνέχεια του προηγηθέντος έτερου τέτοιου των καταχαρούμενων που απαντήθηκαν Παναγιωτόπουλου με τον Ακάρ. Δηλαδή τί προς τα έξω περνάει;

Όταν ζητάμε διεθνώς την καταδίκη αυτών για τα μέχρι τώρα εγκλήματά τους εις βάρος του Ελληνισμού αλλά και για τα εις το άμεσο μάλιστα μέλλον εξαγγελόμενα τέτοια ίδια καί χειρότερα; Δηλαδή να γίνουν οι «τρίτοι» κακοί με τους Τούρκους, και ημείς τί χαρά που τους βλέπουμε; Τους υβριστές σήμερα και μελλοντικούς σφαγείς του αύριο όπως αποφασιστικά απειλούν;

Βεβαίως και δεν θα έπρεπε να συμπλακούν αλλά και τέτοια αγαλίαση χωρίς οι δικοί μας να μεταφέρουν ενόχληση έστω καί μικρή; Πάμε καλά «λέγοντας» βγάλτε εσείς οι άλλοι, έστω και αν εσείς το δημιουργήσατε,το φίδι έξω, και εμείς; Μια χαρά και τρομάρες πόσες; Την ώρα που η Κομισιόν, επί τέλους, ξεκαθάριζε θέσεις!

Και όλα τα πιο πάνω την ώρα που ο αφέντης τους Ταγίπ προανήγγειλε πως ότι έπαθαν οι πρόγονοί μας πριν εκατό χρόνια στην Μικρά Ασία θα τα ίδια θα πάθουμε και εμείς τώρα! Πού; Πάλι στην Μικρά Ασία, που δεν σκοπεύουμε να πάμε; Αρκεί που το φοβούνται αυτό φτάνει!

Ή μήπως θα μας διώξει από καμιά άλλη Ασία πιό μεγάλη και Οθωμανική που κοιμάται ονειρεύεται; Κίσιντζερ δεν θα ξαναυπάρξει. Και δεν θα ξαναυπάρξει όταν οι Έλληνες εμπεδώσουν στο ξεχασμένο εκείνο που λέει ότι «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Ας το δείξουν και οι υπουργοί μας μετριάζοντας ολίγον τον ενθουσιασμό τους, (λες και βλέπουν τι;) συναντάμενοι με ομολόγους της Τουρκιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ