Όταν ο Χαριτοδιπλωμένος τραγουδούσε: “Ψηλές κοντές ξανθιές μελαχρινές αδύνατες χοντρές όλες καλές”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει η Αναλίνα Λάμπρου

Όταν ο Χαριτοδιπλωμένος τραγουδούσε πως Ψηλές, κοντες, ξανθιές, μελαχρινές, αδύνατες χοντρές όλες καλές, έχουν κάτι που θες

Ούσα πρώην παχύσαρκη πολλών ετών, θα θελα να εκφράσω τα συναισθήματα που μου προκάλεσε μια παραλίγο βουλευτής και social commentator(της πλάκας).

Και ναι κυρίες και κύριοι για την κυρία Λατινοπουλου που βεβαίως βεβαίως μετά την άστοχη καταδικαστική από νοήμονες χρήστες των social, των απαράδεκτων σχολίων της προς τηλεπαρουσιάστρια μεγάλου καναλιού που όχι μόνο την αποκάλεσε χοντρή αλλά το ότι δεν θα έπρεπε καν να βγαίνει στην τηλεόραση.

Μιλάω για την Δανάη Μπάρκα (κόρη της Σταυροπούλου γνώστη ηθοποιού) που επειδή δεν έχει κόμπλεξ με τον σωματότυπο της και γούστο της και καμάρι της να κυκλοφορεί στα μπιτσόμπαρα και πέριξ όπως γουστάρει.

Με ποιο δικαίωμα μιλάς για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις σε ένα μέσω όπως είναι το twitter και να μην περιμένεις ότι θα σε κράξουν; Βεβαίως αφού η δύναμη των σοσιαλ μετράει στις μέρες μας η Νεα Δημοκρατία διέγραψε την κυρια Λατινοπουλου αφαιρώντας της το δικαίωμα να κατεβεί στις επόμενες βουλευτικής εκλογές όπως και να είναι μέλος του κόμματος!!!

Ένα τραγούδι θα σας πω…..

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμενος πολλά πολλά χρόνια πριν είχε βγάλει ένα τραγούδι που μίλαγε πως καμία γυναικά δεν είναι διαφορετική από την άλλη και η καθεμιά έχει τις χάρες της είτε είναι αδύνατη είτε χοντρή είτε ψηλή είτε κοντή μελαχρινή η ξανθιά.

Αυτό με πολύ αγάπη αφιερωμένο στην κάθε Λατινοπουλου που γουστάρει να κάνει bodyshaming ενώ η ίδια έχει χρυσώσει τα ινστιτούτα ομορφιάς με συνεχόμενες πλαστικές κτλ και να πούμε ότι δεν είναι ούτε 30 ετών!!

Για αυτό ντυθείτε όπως γουστάρετε και μην ακούτε κανέναν, και όπως έχει πει και η Δήμητρα Γαλάνη “ Σε οποίον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε”

Βαλτε και το άσμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ