Σάλος στο Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος: Την κατεστρεψε η ερώτηση για τον Γρήγορη Αρναούτογλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντονες αντιδράσεις προκαλει η ερώτηση για τον Γρηγορη Αρναούτογλου στο τηλεπαιχνίδι Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος. Ήταν μια ερώτηση που αφορούσε προσωπικα τον παρουσιαστη και το κυριότερο μια ερώτηση που ήταν απίθανο να απαντούσε η παιχτρια οτι γνώσεις και αν είχε.

Μια ερώτηση που μπήκε και έκοψε μια απο τις καλύτερες παιχτριες που πέρασαν απο το παιχνίδι που είχε γνώσεις αλλα την πάτησε στο τελος.

Για να κερδίσεις πρέπει να συμβούν δύο πράγματα.

Να είσαι από την αρχή κάτι παραπάνω από τυχερός, αφού οι ερωτήσεις μόνο γνώσεων δεν είναι, ενώ, ταυτόχρονα, να μην κάνουν λάθος στην ερώτηση που θα σου βάλουν.

Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις. #Ekatommyriouxos

Δηλαδή άμα απαντούσε και 9 εάν δεν ήθελαν να της δώσουν φράγκα θα μπορούσαν πάλι να το πιάσουν λαθος εφόσον το Ελλάδα έχεις ταλέντο δεν το παρουσιαζε ήταν επιτροπή #Ekatommyriouxos

https://twitter.com/kostas_crou/status/1537860899804946443?s=21&t=EsdODtV3rZSclq936HaiBw

Κακώς έχασε η κοπέλα στον #Ekatommyriouxos.
Η ερώτηση ήταν ξεκάθαρη: “πόσες εκπομπές έχει ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ο Αρναούτογλου”. Είναι πράγματι 9, μαζί με το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Όμως εκεί ήταν απλός κριτής, δεν παρουσίαζε. Συνεπώς, είναι 8!
Άλλη μία λάθος ερώτηση.
Η κοπέλα αδικήθηκε.

#Ekatommyriouxos Βρέθηκε μια καλή παίκτρια που θα έπαιρνε λεφτά και της βάλανε ερώτηση για τονν Αρναουτογλου που ούτε αυτός δεν την ήξερε και την καθαρίσαμε. Λαμογια!

#Ekatommyriouxos
Απαράδεκτη ερώτηση για άλλη μια φορά! Δεν είναι αστείο πια.

https://twitter.com/vasilikikoem/status/1537860309054111744?s=21&t=EsdODtV3rZSclq936HaiBw

Ήταν μία ερώτηση που ξεκάθαρα θα την πείραζαν και θα την έβγαζαν λάθος ο.τι κι αν επελεγε η κοπελα. Τρισαθλιο. #Ekatommyriouxos

#Ekatommyriouxos με εκνευρίζει πολύ τώρα τελευταία χρόνια ο Αρναούτογλου.. αλλά μετά από αυτό ακόμα πιο πολύ. Γιατί με Ες να μη σε συμπαθούν όλοι;;

Τελικα την γκαντεμιασες ρε την κοπελα!
Εχασε 10.000 ευρω για την
αφεντομουσουναρα σου!
Τι καλη παιχτρια,δεν χαλασε καμμια βοηθεια!
Κοπελια παρε ναχεις!😜 #Ekatommyriouxos

Ναι ρε την άλλη φορά να ρωτήσετε πόσες φορές πάει στη τουαλέτα η Μενεγάκη.
6,7,8 ή 9 φορές τη μέρα ;😡 #Ekatommyriouxos

ΔΗΜΟΦΙΛΗ