Αγωγή στη Novartis: Ο φερετζές της απάτης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τί άλλο θα σκαρφιστούν για να ξεφύγουν από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ως αυτή στην συντριπτική της πλειοψηφία παραμένει; Η κυβέρνηση απαιτεί δικαστικά….τόσα εκατομμύρια από την NOVARTIS ως αποζημίωση για την «ηθική» βλάβη που υπέστη (ποιός την υπέστη;) και αυτή μόνο κατάλαβαν, αφου «οικονομική» δεν υπήρξε, προφανώς για να κλείσει το σκάνδαλο τώρα! ΑΓΩΓΗ. Ο φερετζές της ΑΠΑΤΗΣ!

Άντε τώρα ψάχνε γύρευε το πότε αυτή θα τελεσιδικήσει! Αν δέν χαθεί στον δρόμο λόγω αφωνίας της παραγραφής. Εδώ πέρασαν χρόνια για να συντάξουν / καταθέσουν την αγωγή. Προσέφυγαν τώρα. Όπως άλλωστε έγινε και με το μέγα σκάνδαλο της Siemens. Αλήθεια, ποιος θυμάται την Siemens; Ούτε ευρώ δεν έδωσαν για τα κλεμμένα!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Σε δέκα χρόνια κανείς δεν θα το θυμάται! Αυτός όμως ο κόσμος που ακριβά πλήρωνε τα φάρμακα της εν λόγω φαρμακευτικής, από εκείνο τον «περίεργο» Σεπτέμβρη, και για αρκετούς μήνες αποζημιώθηκε; Μήπως και κλέψανε του φτωχού τ´ αρνί; Ίσως μήπως! Τώρα «κυρίες»;

Κατά τα άλλα; Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας! Ο κόσμος πιστεύει, πως όταν πιστέψουν ότι σαν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός και της άλλης απάτης, αυτής της «ρήτρας αναπροσαρμογής» της κρατικής ΔΕΗ, που σε συνδυασμό με την εγγραφή καταναλωτών στο «κλειδωμένο τιμολόγιο» αυτής, από το οποίο και με το οποίο, «στα μουλωχτά περασμένο, κλειδωμένο τιμολόγιο» συνεπληρώθη το σύνδρομο της γιγαντιαίας αυτής αρπαχτής, αφού μόνο οι την «Ιερουσαλήμ παροικούντες» γνώριζαν / οφελήθηκαν, τότε θα γίνουν οι εκλογές. Θα κάνουν τις εκλογές βουτηγμένοι στην τραγική τους πλάνη πως με τα φτηνά αναλγητικά (επιδοτήσεις) που ακόμα δεν χορήγησαν, θα απαλύνουν τον αβάσταχτο πόνο που προκάλεσαν, και προκαλούν. Στις μάζες.

Οι γνήσιες δημοσκοπήσεις, είναι και η συμπλήρωση της κάθε εκλογικής τετραετίας. Ελληνικής «δημοσκοπικής» τετραετίας. Ήδη ο Πρωθυπουργός είπε πως η απόκτηση εκλογικής αυτοδυναμίας, δεν απαγορεύει συγκρότηση κυβέρνησης συνασπισμού! Αποδόθηκε σωστά; Αν ναι, αυτή κι αν είναι «ματσολιά»! Ποιός να ξέρει τί άλλα τέτοια καινούρια θα ακουστούν!

Τυχεροί οι βαρύκοοι, πολύ τυχεροί! Όμως λίγοι. Δεν επαρκούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ