Σάλος με την καταγγελία του Ολυμπιονίκη μας, Μίλτου Τεντογλου: Καταστρέφουν το στάδιο που έκανε προπόνηση για να μεγαλωσει το γήπεδο ποδοσφαίρου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιστρέφω από αγώνα στην Νορβηγία και βλέπω να καταστρέφουν το στάδιο του συλλόγου μου για να μεγαλώσουν το γήπεδο του ποδοσφαίρου… Δεν έχω λόγια. Είναι μεγάλη ντροπή και ασέβεια για τον στίβο. Κρίμα.

Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο Μίλτος Τεντόγλου αφότου επέστρεψε  από το ταξίδι του στη Νορβηγία, όπου έκανε δύο στα δύο στη σειρά αγώνων του Diamond League, στο Όσλο, αυτο που συμβαίνει στο Ζηρίνειο στάδιο, οπου ένα μέρος από το κουλουάρ του στίβου στο Ζηρίνειο ξηλώθηκε, κατά τις εργασίες, για να μεγαλώσει ο ποδοσφαιρικός αγωνιστικός χώρος.

Ειδικότερα, ο αθλητής του Γ.Σ. Κηφισιάς πηγαίνοντας στο Ζηρίνειο Στάδιο συνάντησε την καταστροφή του κουλουάρ του στίβου καθώς γίνονται εργασίες για να μεγαλώσει ο ποδοσφαιρικός αγωνιστικός χώρος. Συγκεκριμένα, εκεί θα αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Κηφισιάς, επιστρέφοντας στην έδρα της.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πρώτος κ στο Όσλο!!!

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και με άλμα στα 8.10 μέτρα, κατέκτησε την κορυφή και στη Νορβηγία κ έκανε το 2 στα 2 στη σειρά αγώνων Diamond League…👏👏🇬🇷👊

63CFEA4B 594A 490D AEAF 393D9BED37E0

Δεν πέρασε ούτε χρόνος μετά το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντογλου.
Σήμερα στο Ζηρίνειο,το στάδιο του συλλόγου του Ολυμπιονίκη μας,με ετολη της γαλαζιας δημοτικής αρχής,σκάβουν το ταρτάν για να μεγαλώσουν το γηπεδο.
Συγχαρητηρια για την ξεφτίλα.

https://twitter.com/marka2_/status/1537864487352651777?s=21&t=bNvFwQzmcNcVKQeKNhYWNQ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ