Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου.

Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα κ τους μπράβους για τα μαγαζιά του.

Οι βρώμικοι Αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου κ ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα.
Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει επιχειρηματίας καυσίμων Ζκαθαρις, χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο, καυσίμων η, να μην είναι υπόδουλος κακοποιών.

Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια κ ο όμιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των Λαθρεμπόρων της νύχτας και των α μπράβων.

Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας.

Οι «έμπειροι» αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι πως και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα.

ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.

Όχι άλλο αίμα από τους στυγνούς δολοφόνους που προέρχονται από το χ’ωρο της νύχτας.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ».

Το χρονικό της εν ψυχρώ δολοφονίας

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι Αρχές, αφού το θύμα είχε δεχθεί και στο παρελθόν επίθεση.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου το θύμα δέχθηκε επίθεση με σφαίρες στο πρατήριο καυσίμων που διατηρούσε στη Λεωφόρο Μαραθώνος 90 στο ύχος του Γέρακα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο 38χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων έφτασε με το όχημα του στο βενζινάδικο και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το όχημα, ένα λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, τον πλησίασε και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Μάρτυρες της επίθεσης περιγράφουν πως όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά, με τους δράστες να αδιαφορούν πλήρως για την παρουσία άλλων ανθρώπων. Ωστόσο είχαν οργανώσει καλά τη δολοφονική επίθεση καθώς ο οδηγός του βαν παρέμεινε στη θέση του και δύο από τους επιβαίνοντες κατέβηκαν με τα όπλα ανα χείρας και «γάζωσαν» τον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο βαν και έγιναν καπνός.

Λίγο αργότερα ένα βαν βρέθηκε καμένο στον Γέρακα σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας και πιθανολογείται πως οι δράστες διέφυγαν με μηχανές μεγάλου κυβισμού προς την περιοχή του Ασπροπύργου.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ