42χρονη παρέσυρε την πεθερά της με το αυτοκίνητο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια αντιδικία ενός ζευγαριού τόσο για το διαζύγιο όσο και για την επιμέλεια των παιδιών του, οδήγησε σε μια παρολίγον τραγωδία στον Αρχάγγελο της Ρόδου.

Χθες το απόγευμα μια 42χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, καθώς παρέσυρε με το αυτοκίνητό της την 68χρονη πεθερά της, με αποτέλεσμα να τη στείλει στο Νοσοκομείο της Ρόδου με κακώσεις στο κεφάλι.

Εδώ και περίπου τέσσερις μήνες, η 42χρονη βρίσκεται σε δικαστική αντιπαράθεση με τον 51χρονο εν διαστάσει σύζυγό της και γιο της 68χρονης, για την επιμέλεια των παιδιών τους, ένα 13χρονο αγόρι και ένα 6χρονο κορίτσι.

Τον Μάιο, ο πατέρας πήρε την επιμέλεια (με προσωρινή διαταγή μετά από ασφαλιστικά μέτρα) ισχυριζόμενος πως η 42χρονη και το περιβάλλον της ασκούν βία στον 13χρονο, ο οποίος πήγε να μείνει με τον πατέρα του, ενώ η εξάχρονη έμεινε με τη μητέρα της παρά τη διαταγή του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr μόλις την περασμένη Τετάρτη, η 42χρονη, η οποία κατηγορήθηκε από τον 51χρονο ότι επηρέαζε το κοριτσάκι ώστε να μη θέλει να μείνει μαζί του, καταδικάστηκε (φυλάκιση τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή) από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για παραβίαση της προσωρινής διαταγής κι έτσι η εξάχρονη πήγε επίσης στο σπίτι του πατέρα της.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 51χρονος πατέρας των δύο παιδιών, χθες το απόγευμα κι ενώ το μικρό κορίτσι ήταν με τη γιαγιά του (τη μητέρα του πατέρα της), συνέβη ένα σκηνοθετημένο από την 42χρονη επεισόδιο, με πρόθεση να ισχυριστεί μετά ότι η φύλαξη της μικρής ήταν πλημμελής.

Έστειλε δύο παιδιά στο σπίτι να ζητήσουν από την εξάχρονη να παίξει μαζί τους, αλλά η γιαγιά του το βρήκε λίγο αργότερα στο αυτοκίνητο της μητέρας του, η οποία όπως είπε, θα πήγαινε στο τμήμα για να καταγγείλει την πλημμελή φύλαξη.

Τότε ήταν που η 68χρονη μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητο (η 42χρονη υποστήριξε ότι πετάχτηκε ξαφνικά) για να το εμποδίσει να φύγει, αλλά με βάση την καταγγελία, η οδηγός ξεκίνησε και πάτησε και γκάζι με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να τραυματίσει την πεθερά της στο κεφάλι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ