Παραμένει ακόμα στη θέση του ο Νίκος Ρωμανός μετά τη δολοφονία πρατηριούχου στο Γέρακα;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η προκλητική απάντηση που έδωσε στην πρόεδρο των βενζινοπωλών έπρεπε ήδη να τον είχε οδηγήσει στην έξοδο.

Η Ελλάδα συγκλονίζεται από άλλη μία μαφιόζικη δολοφονία, αυτή τη φορά ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στο Γέρακα. Σε μία από τις πιο κεντρικές οδούς της Ελλάδος, την λεωφόρο Μαραθώνος.

Λίγες μόλις ημέρες πριν η πρόεδρος των βενζινοπωλών μιλώντας στον Σκάι, είχε κάνει έκκληση στο κράτος να αντιμετωπίσει επιτέλους το λαθρεμπόριο καυσίμων. Παρουσία του διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού.

Πριν από λίγο ο πατέρας του δολοφονημένου επιχειρηματία εξέδωσε μία ανακοίνωση – κόλαφο που συνδέει τους δολοφόνους με κυκλώματα λαθρεμπορίας στον χώρο των καυσίμων.

Η έκκληση λοιπόν της προέδρου ήταν μία ηχηρή προειδοποίηση απέναντι στην κυβέρνηση που φαίνεται όμως να λειτουργεί υπέρ των καρτέλ. Διότι άπαξ και ο Νίκος Ρωμανός παραμένει στη θέση του έπειτα από την ανεκδιήγητη απάντηση που έδωσε στην απεγνωσμένη έκκληση της προέδρου για βοήθεια, τότε η ευθύνη βαρύνει προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δείτε την απίθανη απάντηση που έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, σε ερώτηση της Προέδρου των βενζινοπωλών Αττικής για το παρεμπόριο και τα δισεκατομμύρια που χάνονται.

«Αφού βλέπετε τιμές κάτω του διυλιστηρίου, γιατί δεν τους πιάνετε; Εγώ θα πάω να τους πιάσω; Δεν είναι δική μου υποχρέωση», είπε η Μαρία Ζάγκα απευθυνόμενη στον Νίκο Ρωμανό.

Μετά από κάποια… ακατάληπτα δευτερόλεπτα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ το μόνο που βρήκε να πει ήταν το εξής: «Αν είναι τόσο μείζον θέμα για σας, γιατί δεν κάνετε απεργία να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε;»

«Με κοροϊδεύετε… Με κοροϊδεύει τώρα ο κ.Ρωμανός, συγγνώμη», ήταν η… ευγενική και ψύχραιμη αντίδραση της κ.Ζάγκα σε αυτό που άκουσε!

Πηγή: newsbreak.gr 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ