Φτάνουμε στο τελος: Στη ΓΑΔΑ θα καταθέσουν αύριο οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη ΓΑΔΑ θα βρεθούν αύριο για να καταθέσουν συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων της έρευνας Καλογρηά – Καρακούκη για τους θανάτους της μικρής Μαλένας και της Ίριδας.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, σήμερα ενημερώθηκαν οι συγγενείς της 33χρονης από την Πάτρα, για να μεταβούν στην Αθήνα, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών. Έτσι αύριο το πρωί αναμένεται να καταθέσουν στη ΓΑΔΑ, η μητέρα της Ρούλας, Ελένη Λεγάτου, αλλά και ο πατέρας της, Ανδρέας Πισπιρίγκος.

Υπενθυμίζεται πως ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, όπως και ο πατέρας του, φαίνεται πως έχουν ολοκληρώσει τις καταθέσεις τους.

Το πόρισμα για τη Μαλένα και την Ίριδα

Σύμφωνα με το Mega, στο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας θα υπάρχουν αναφορές για δολοφονική ενέργεια.

Το πόρισμα συντάσσεται ήδη και αναμένεται να διαβιβαστεί το αργότερο την Πέμπτη ή την Παρασκευή στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Γρηγόρης Λέων: «Ασφυκτικός ο θάνατος για Μαλένα και Ίριδα»

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο αναμένεται ο προϊσταμένος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης να καταθέσει στον εισαγγελέα το πόρισμα για τη Μαλένα και την Ίριδα.

«Ο κ. Καρακούκης αυτό που επέλεξε δεν είναι απλά να διαβάσει τα ευρήματα που ήδη υπήρχαν, αλλά να τα επιβεβαιώσει ένα προς ένα έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα να ζητηθεί όποιος μελλοντικός επανέλεγχος» είπε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή και συμπλήρωσε:

«Το πόρισμα έχει μια αιτία θανάτου αδιαμφισβήτητη που υπερκεράζει όχι απλά όποια προηγούμενη αιτία, αλλά παραμένει η ακλόνητη αιτία θανάτου για τα δύο πρώτα παιδιά και σταματά την παραφιλολογία».

Ο Γρηγόρης Λέων τόνισε ότι όλα τα ευρήματα, ειδικά για την Ίριδα, δείχνουν ασφυκτικό θάνατο. «Και στη Μαλένα όμως με όλους τους επανελέγχους οδηγούμαστε στο ίδιο μοτίβο θανάτου», διευκρίνισε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, εξήγησε ότι εφόσον στο πόρισμα αναγράφεται με σαφήνεια η αιτία θανάτου κι όχι μια πιθανή αιτία θανάτου, η αστυνομία θα καλέσει μάρτυρες από την οικογένεια, το φιλικό περιβάλλον, καθώς και πρόσωπα που ήταν παρόντα την ώρα του θανάτου του βρέφους που κατέληξε στο σπίτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ